Srpska odbojkašica Tijana Bošković posjetila Trebinje

Najbolja svijetska odbojkašica Tijana Bošković posjetila je učesnike Evropskog prvenstva u odbojci za srednjoškolce koje se održava u Trebinju. 

Srbija 25.05.2023 | 21:36
Srpska odbojkašica Tijana Bošković posjetila Trebinje

Reprezentativka Srbije rekla je da je veoma srećna što su Trebinje I Hercegovina domaćini jednog takvog takmičenja.

-Drago mi je što šaljemo ovakvu sliku u Evropu, što su Hercegovina I Trebinje organizatori jednog ovako velikog takmičenja. Iskreno, srce mi je puno kada vidim ovako veliki broj đaka I sportsita – istakla je Tijana Bošković.

Tijanu posebno raduje što sve veći broj mladih ljudi želi da se bavi odbojkom, a njena poruka mladim odbojkašima je da uživaju u tome što rade.

-Voljela bi da im svima poručim da da uživaju u sportu, u druženju i sigurna sam da su stekli veliki broj prijatelja, da su ovih dana uživali u gostoprimstvu svih iz Hercegovine – dodala je Boškovićeva. 

Ono što je posebno raduje je to što je nakon godinu dana ponovu u svojoj rodnoj Bileći I Hercegovini, te što će nakon dužeg vremena odmor provesti u krugu porodice.

 

-Tek sam  završila izuzetno napornu sezonu koja je trajala sedam mjeseci, tako da u nekom narednom periodu biću slobodna. To vrijeme ću provesti sa porodicom I dragim ljudima, a  nakon toga nas očekuju reprezentativne obaveze. Nisam bilo jako dugo kući, mislim da je ovo prvi put da godinu dana nisma dolazila u Bileću tako da sam ovog puta  još srećnija da budem tu – rekla je Tijana Bošković.

Tijanu je u Trebinjuu dočekao I jedna od njenih prvih trenera Zoran Vidaković, koji kaže da nakon svih uspjeha sjajne odbojkašice ima određenu dozu treme. Vidaković ističe da je već na prvim treninzim Tijana pokazala da je pred njom sjajna karijera.

(BN) 

- Tijana je počela trenirati karete, koliko ja imam informciju  na nekom takmičenju  ona je svoju protivnicu udarila, slučajnu ili namjerno to ne znamo. Njen trener je naružio I ona je rekla neću da to trenira. Na sreću prešla prešla je na odbojku, odma se vidjelo da je  talenat, bila je veliki radnik, a imala je i  taj “X” faktor  koji je mnogo bitana da bi se bilo na ovom nivou . Naglasio je Vidaković.
Sjajna odbojkašica istakla je I da je uskoru očekuju velika takmičenja sa reprezentacijom I nada se da će ponovo obradovatiu svoje Hercegovce najsjajnim odličjima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bauhau

26.05.2023 05:25

Čuj Srpska, pa valjda se to podrazumjeva.

ODGOVORITE