Српска одбојкашица Тијана Бошковић посјетила Требиње

Најбоља свијетска одбојкашица Тијана Бошковић посјетила је учеснике Европског првенства у одбојци за средњошколце које се одржава у Требињу. 

Србија 25.05.2023 | 21:36
Српска одбојкашица Тијана Бошковић посјетила Требиње

Репрезентативка Србије рекла је да је веома срећна што су Требиње И Херцеговина домаћини једног таквог такмичења.

-Драго ми је што шаљемо овакву слику у Европу, што су Херцеговина И Требиње организатори једног овако великог такмичења. Искрено, срце ми је пуно када видим овако велики број ђака И спортсита – истакла је Тијана Бошковић.

Тијану посебно радује што све већи број младих људи жели да се бави одбојком, а њена порука младим одбојкашима је да уживају у томе што раде.

-Вољела би да им свима поручим да да уживају у спорту, у дружењу и сигурна сам да су стекли велики број пријатеља, да су ових дана уживали у гостопримству свих из Херцеговине – додала је Бошковићева. 

Оно што је посебно радује је то што је након годину дана понову у својој родној Билећи И Херцеговини, те што ће након дужег времена одмор провести у кругу породице.

 

-Тек сам  завршила изузетно напорну сезону која је трајала седам мјесеци, тако да у неком наредном периоду бићу слободна. То вријеме ћу провести са породицом И драгим људима, а  након тога нас очекују репрезентативне обавезе. Нисам било јако дуго кући, мислим да је ово први пут да годину дана нисма долазила у Билећу тако да сам овог пута  још срећнија да будем ту – рекла је Тијана Бошковић.

Тијану је у Требињуу дочекао И једна од њених првих тренера Зоран Видаковић, који каже да након свих успјеха сјајне одбојкашице има одређену дозу треме. Видаковић истиче да је већ на првим тренинзим Тијана показала да је пред њом сјајна каријера.

(БН) 

- Тијана је почела тренирати карете, колико ја имам информцију  на неком такмичењу  она је своју противницу ударила, случајну или намјерно то не знамо. Њен тренер је наружио И она је рекла нећу да то тренира. На срећу прешла прешла је на одбојку, одма се видјело да је  таленат, била је велики радник, а имала је и  тај “X” фактор  који је много битана да би се било на овом нивоу . Нагласио је Видаковић.
Сјајна одбојкашица истакла је И да је ускору очекују велика такмичења са репрезентацијом И нада се да ће поново обрадоватиу своје Херцеговце најсјајним одличјима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Баухау

26.05.2023 05:25

Чуј Српска, па ваљда се то подразумјева.

ОДГОВОРИТЕ