Jezivi detalji porodičnog nasilja: Sin (13) sve gledao

Nenad M. (49) nasrnuo je danas na svoju suprugu Draženku Ć. (46) nakon verbalne rasprave gdje joj je prvo psovao mrtve roditelje, a zatim i fizički napao.

Srbija 11.02.2023 | 11:48
Jezivi detalji porodičnog nasilja: Sin (13) sve gledao

Slučaj porodičnog nasilja odigrao se na Novom Beogradu u Ulici Aleksinačkih rudara, u porodičnom stanu, a sve je kulminiralo kada je Nenad počeo da stiska ruke supruge i da je guši dok je ležala na krevetu, kako komšije ne bi čule zvuke nasilja i zapomaganje, piše Blic.

Tom prilikom je žena gubila svijest. Nasilnik je prijetio da će je ubiti, ako nešto prijavi policiji. Žena je više puta pokušala da izađe iz stana, ali ju je osumnjičeni spriječio.

Policiju je pozvao maloljetni sin (13) para. Patrola je odmah izašla na lice mjesta. Osumnjičeni Nenad M. je doveden policijsku stanicu Novi Beograd, gdje je na alkotestu utvrđeno da ima 2.24 promila alkohola u organizmu.

Nenad je već osuđivan uslovno za Nasilje u porodici. Njemu je po nalogu Trećeg tužilaštva određeno zadržavanje 48 časova.

Žena je dala izjavu u policiji i prevezena u KBC Zemun na medicinski pregled.

(Srpskainfo /Foto: Ilustracija)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Doživotno u zatvor

11.02.2023 11:13

Užas samo užas!!! Jadna djeca samo - Kakve traume oni prežive i još kakve posljedice to ostavlja njima do kraja života! Takve nasilnike treba odma u samice staviti da nikada dana ne vide do kraja života!

ODGOVORITE
Name

I mi neki vjernici?

11.02.2023 13:19

Mi smo vjernici samo kada okolini ne bi postali sumnjivi ili kad želimo komšije druge vjere da provociramo. Inače, veliki broj jedva čeka da da slave i proslave prođu jer su čisto licenjerstvo i ljude ne ispunjava. Posao, zarada, moderne stvari, moderan način života je ono što se gleda j što dodnosi benifite. Religija je samo zbog straha od okoline jer je religija zato i nastala. Trebalo je ljude nečime držati u strahu i to je dan danas slučaj.

ODGOVORITE
Name

kad cujem...

11.02.2023 20:23

alko test, kakva glupost dal je imao ili nije alkohola, prvo ga pendercima obradit pa mnoogo mnogo godina iza resetaka, pa da vidimo dal ce ostalima past napamet tako nesto da urade, bez obzira dal je pod dejstvom nekih droga ili ne....

ODGOVORITE
Name

Bravo za djecaka

11.02.2023 20:30

Nasilnika u ludaru i zatvor.

ODGOVORITE
Name

Jad i čemer

12.02.2023 08:03

Evo njega kući za 48 sati. Kako tamo, tako ovdje. Isti narod, samo nas jedna rijeka dijeli.

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

12.02.2023 16:32

Neopravdavam slične stvari ni u snu. Ali šta u slučaju kada žena psuje mrtve roditelje mužu ili mu kaže da on psuje svoje mrtve roditelje. Šta kada žena i dijeca maltretiraju čovjeka i psihički i fizički. Sigurno puno ljudi zna za slične slučajeve ali eto niko ništa nepoduzima. Žrtve žene i samo žene. U svakom slučaju TUŽNO.

ODGOVORITE