Језиви детаљи породичног насиља: Син (13) све гледао

Ненад М. (49) насрнуо је данас на своју супругу Драженку Ћ. (46) након вербалне расправе гдје јој је прво псовао мртве родитеље, а затим и физички напао.

Србија 11.02.2023 | 11:48
Језиви детаљи породичног насиља: Син (13) све гледао

Случај породичног насиља одиграо се на Новом Београду у Улици Алексиначких рудара, у породичном стану, а све је кулминирало када је Ненад почео да стиска руке супруге и да је гуши док је лежала на кревету, како комшије не би чуле звуке насиља и запомагање, пише Блиц.

Том приликом је жена губила свијест. Насилник је пријетио да ће је убити, ако нешто пријави полицији. Жена је више пута покушала да изађе из стана, али ју је осумњичени спријечио.

Полицију је позвао малољетни син (13) пара. Патрола је одмах изашла на лице мјеста. Осумњичени Ненад М. је доведен полицијску станицу Нови Београд, гдје је на алкотесту утврђено да има 2.24 промила алкохола у организму.

Ненад је већ осуђиван условно за Насиље у породици. Њему је по налогу Трећег тужилаштва одређено задржавање 48 часова.

Жена је дала изјаву у полицији и превезена у КБЦ Земун на медицински преглед.

(Српскаинфо /Фото: Илустрација)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Доживотно у затвор

11.02.2023 11:13

Ужас само ужас!!! Јадна дјеца само - Какве трауме они преживе и још какве посљедице то оставља њима до краја живота! Такве насилнике треба одма у самице ставити да никада дана не виде до краја живота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ми неки вјерници?

11.02.2023 13:19

Ми смо вјерници само када околини не би постали сумњиви или кад желимо комшије друге вјере да провоцирамо. Иначе, велики број једва чека да да славе и прославе прођу јер су чисто лицењерство и људе не испуњава. Посао, зарада, модерне ствари, модеран начин живота је оно што се гледа ј што додноси бенифите. Религија је само због страха од околине јер је религија зато и настала. Требало је људе нечиме држати у страху и то је дан данас случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кад цујем...

11.02.2023 20:23

алко тест, каква глупост дал је имао или није алкохола, прво га пендерцима обрадит па мноого много година иза ресетака, па да видимо дал це осталима паст напамет тако несто да ураде, без обзира дал је под дејством неких дрога или не....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво за дјецака

11.02.2023 20:30

Насилника у лудару и затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад и чемер

12.02.2023 08:03

Ево њега кући за 48 сати. Како тамо, тако овдје. Исти народ, само нас једна ријека дијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

12.02.2023 16:32

Неоправдавам сличне ствари ни у сну. Али шта у случају када жена псује мртве родитеље мужу или му каже да он псује своје мртве родитеље. Шта када жена и дијеца малтретирају човјека и психички и физички. Сигурно пуно људи зна за сличне случајеве али ето нико ништа неподузима. Жртве жене и само жене. У сваком случају ТУЖНО.

ОДГОВОРИТЕ