Vučić na sastanku sa ambasadorima Kvinte o KiM

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadore zemalja Kvinte pri OEBS u Beču i najviše diplomatske predstavnike tih zemalja u Beogradu i sa njima razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i dijalogu Beograda i Prištine, kao i o drugim regionalnim pitanjima. 

Srbija 09.02.2023 | 11:31
Vučić na sastanku sa ambasadorima Kvinte o KiM

Predsednik Vučić je još jednom ponovio da je Beograd u potpunosti posvećen dijalogu sa Prištinom i insistirao na formiranju Zajednice srpskih opština, čije je uspostavljanje dogovoreno Briselskim sporazumom, jer u suprotnom učešće u dijalogu gubi smisao, saopštila je Služba za informisanje predsednika Srbije.

Predsednik Vučić i ambasadori Kvinte razgovarali su i o bezbednosnoj situaciji u Evropi, kao i evrointegracijama Srbije. 

Predsednik je posebno istakao da Srbija ceni dobru saradnju sa OEBS-om kao jednom od najznačajnijih međunarodnih organizacija, kao i njenom misijom u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug Foto: Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Stanko

09.02.2023 13:00

Podrzavam Aleksandra Vucica. Srbiji je mjesto u civilizaciji, u EU.

ODGOVORITE
Name

Miroslav

09.02.2023 14:11

Boze, sa kakvim facama presednik mora razgovsrati? Oni nam rade o glavi, a mi kao moramo biti fini. Sve su vec rekli, od njih nista novo, sve gad do dada.

ODGOVORITE
Name

XOXO

09.02.2023 17:02

Predsedniče rastjeraj tu ružnu bagru iz Srbije da se narod ne plaši rugoba bože sačuvaj kako izgledaju

ODGOVORITE
Name

U rikverc

09.02.2023 23:08

Bagro, nisu vam ovo devedesete.....

ODGOVORITE