Вучић на састанку са амбасадорима Квинте о КиМ

- Председник Републике Србије Александар Вучић примио је амбасадоре земаља Квинте при ОЕБС у Бечу и највише дипломатске представнике тих земаља у Београду и са њима разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и дијалогу Београда и Приштине, као и о другим регионалним питањима. 

Србија 09.02.2023 | 11:31
Вучић на састанку са амбасадорима Квинте о КиМ

Председник Вучић је још једном поновио да је Београд у потпуности посвећен дијалогу са Приштином и инсистирао на формирању Заједнице српских општина, чије је успостављање договорено Бриселским споразумом, јер у супротном учешће у дијалогу губи смисао, саопштила је Служба за информисање председника Србије.

Председник Вучић и амбасадори Квинте разговарали су и о безбедносној ситуацији у Европи, као и евроинтеграцијама Србије. 

Председник је посебно истакао да Србија цени добру сарадњу са ОЕБС-ом као једном од најзначајнијих међународних организација, као и њеном мисијом у Србији, наведено је у саопштењу.

(Тањуг Фото: Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Станко

09.02.2023 12:00

Подрзавам Александра Вуцица. Србији је мјесто у цивилизацији, у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

09.02.2023 13:11

Бозе, са каквим фацама преседник мора разговсрати? Они нам раде о глави, а ми као морамо бити фини. Све су вец рекли, од њих ниста ново, све гад до дада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

09.02.2023 16:02

Председниче растјерај ту ружну багру из Србије да се народ не плаши ругоба боже сачувај како изгледају

ОДГОВОРИТЕ
Name

У рикверц

09.02.2023 22:08

Багро, нису вам ово деведесете.....

ОДГОВОРИТЕ