Спектакл у Бијељини: Компанија Моззарт отвара обновљени кошаркашки терен

Кошарка је један од омиљених спортова становника Бијељине, а кошаркашки клубови из града на Сави окитили су се бројним медаљама и изњедрили позната имена игре под обручима.

Република Српска 04.10.2023 | 18:44
Спектакл у Бијељини: Компанија Моззарт отвара обновљени кошаркашки терен
За све њих, али и будуће асове, компанија Моззарт обновила је кошаркашки терен у центру града. Бијељина ће тако сада добити још једну спортску оазу под обручима, а свечано отварање заказано је за 6. октобар у 15 часова на адреси Балканска бб. 
 
Овај терен је шести по реду у нашој земљи који ће компанија Моззарт отворити у оквиру своје друштвено одговорне акције обнове терена. Након Бањалуке, Добоја, Билеће, Јабланице, хуманитарно-спортски караван стигао је и у Бијељину.
 
Обновљени терен биће посвећен свим кошаркашима и кошаркашицама, али и осталим спортистима града Бијељина.
 
 
Спектакуларном отварању присуствоваће кошаркаркаши из Бијељине, као и љубитељи овог, али и свих других спортова. 
 
Компанија Моззарт је реконструкцијом овог терена допринијела да понуда спортских садржаја у овом предивном граду буде још квалитетнија и да љубитељима кошарке пружи додатну мотивацију за игром.
 
Сви који воле спорт и рекреацију сада ће имати прилику да на терену са специјалном подлогом и професионалним конструкцијама развијају и усавршавају игру под кошевима.
 
Прије свечаног отварања, екипе КК Радник и ОКК Кош одиграће пријатељску ревијалну утакмицу. Након пресјецања врпце, на терен ће изаћи играчи пријављени за шутирање тројки, а најбоље међу њима очекују вриједне награде.
 
Такође, за сваки кош компанија Моззарт ће донирати по 100 КМ, а укупан фонд ће бити прослијеђен у хуманитарне сврхе. 
 
Јесте ли спремни да заиграте кошарку на новом Моззарт терену? Видимо се у петак у 15 часова у Балканској улици у Бијељини! 
 
(ПР) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дарко

04.10.2023 19:45

Живим у БН од 1990. али никад не чух да је неко зове "град на Сави"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ангус Yоунг

04.10.2023 20:43

Балканска улица, град на Сави... Стварно не знам гдје зивим.

ОДГОВОРИТЕ