Spektakl u Bijeljini: Kompanija Mozzart otvara obnovljeni košarkaški teren

Košarka je jedan od omiljenih sportova stanovnika Bijeljine, a košarkaški klubovi iz grada na Savi okitili su se brojnim medaljama i iznjedrili poznata imena igre pod obručima.

Republika Srpska 04.10.2023 | 18:44
Spektakl u Bijeljini: Kompanija Mozzart otvara obnovljeni košarkaški teren
Za sve njih, ali i buduće asove, kompanija Mozzart obnovila je košarkaški teren u centru grada. Bijeljina će tako sada dobiti još jednu sportsku oazu pod obručima, a svečano otvaranje zakazano je za 6. oktobar u 15 časova na adresi Balkanska bb. 
 
Ovaj teren je šesti po redu u našoj zemlji koji će kompanija Mozzart otvoriti u okviru svoje društveno odgovorne akcije obnove terena. Nakon Banjaluke, Doboja, Bileće, Jablanice, humanitarno-sportski karavan stigao je i u Bijeljinu.
 
Obnovljeni teren biće posvećen svim košarkašima i košarkašicama, ali i ostalim sportistima grada Bijeljina.
 
 
Spektakularnom otvaranju prisustvovaće košarkarkaši iz Bijeljine, kao i ljubitelji ovog, ali i svih drugih sportova. 
 
Kompanija Mozzart je rekonstrukcijom ovog terena doprinijela da ponuda sportskih sadržaja u ovom predivnom gradu bude još kvalitetnija i da ljubiteljima košarke pruži dodatnu motivaciju za igrom.
 
Svi koji vole sport i rekreaciju sada će imati priliku da na terenu sa specijalnom podlogom i profesionalnim konstrukcijama razvijaju i usavršavaju igru pod koševima.
 
Prije svečanog otvaranja, ekipe KK Radnik i OKK Koš odigraće prijateljsku revijalnu utakmicu. Nakon presjecanja vrpce, na teren će izaći igrači prijavljeni za šutiranje trojki, a najbolje među njima očekuju vrijedne nagrade.
 
Takođe, za svaki koš kompanija Mozzart će donirati po 100 KM, a ukupan fond će biti proslijeđen u humanitarne svrhe. 
 
Jeste li spremni da zaigrate košarku na novom Mozzart terenu? Vidimo se u petak u 15 časova u Balkanskoj ulici u Bijeljini! 
 
(PR) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Darko

04.10.2023 19:45

Živim u BN od 1990. ali nikad ne čuh da je neko zove "grad na Savi"

ODGOVORITE
Name

Angus Young

04.10.2023 20:43

Balkanska ulica, grad na Savi... Stvarno ne znam gdje zivim.

ODGOVORITE