Тражи се притвор за осумњичене за убиство у Младеновцу

- У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас су саслушана шесторица осумњичених да су 28. агвуста у локалу у Младеновцу након вербалне расправе око музике лишили живота Д.А.

Србија 30.08.2023 | 17:43
Тражи се притвор за осумњичене за убиство у Младеновцу

Осумњичени су се на саслушању бранили ћутањем, изузев Милоша Ј. који је изнео одбрану, наводи се у саопштењу тужилаштва. 

Након саслушања тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да свим осумњиченима одреди притвор да не би утицали на сведоке, да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности, а Бојану П. и због опасности од бекства. 

Осумњиченима Марку П, Бојану П, Милошу Ј, Данијелу С, Марку С. и Саши С, наредбом о спровођењу истраге се на терет ставља кривично дело ''тешко убиство у саизвршилаштву''.

Сумња се да су они 28. августа ове године око 23.30 часова у једном угоститељском објекту у Младеновцу, ушлу у вербалну расправу са Д.А. јер му у више наврата нису дозволили да наручи песму од музичара, док је он седео у друштву сина и братанца.

Убрзо је дошло до физичког напада осумњичених на Д.А, којег су тукли песницама и ногама, као и пивском флашом, услед чега је он пао на под. 

Када је син пришао да му помогне осумњичени су и њему задали више удараца.  

Д.А. је преминуо на лицу места, а осимњичени су напустили локал, али су убрзо ухапшени.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Срби на Србе не смију!

30.08.2023 19:06

Морају да се помире! Убиство па шта? Треба да се заборави И опрости и идемо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.08.2023 00:11

Па нека ти буде тако у куци.

Name

Да,да...

31.08.2023 07:44

Не могу да вјерујем!С ким да се помире?С покојником?УБИЛИ човјека у кафани,еееј,у кафани,без икаквог разлога. Ти слободно ходаш само зато што не постоји установа за људе такве памети,или док се по твојој логици,неко не буде требао с тобом помирити.

Name

Зоки

31.08.2023 11:57

Нездраво друство!! Невјероватно ста силници раде!

Name

Ре

31.08.2023 13:42

Убице, силоватељи, педофили и остала поремећена ђавоља створења немају ни вјеру ни нацију они су једноставно створења из пакла!

Name

бенито

31.08.2023 14:22

Па да! Као са Френкијем убиства се десавају, ако мозе Френки сто не би и они! Бозззеее гдје зивимо јбт?!