Traži se pritvor za osumnjičene za ubistvo u Mladenovcu

- U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana šestorica osumnjičenih da su 28. agvusta u lokalu u Mladenovcu nakon verbalne rasprave oko muzike lišili života D.A.

Srbija 30.08.2023 | 17:43
Traži se pritvor za osumnjičene za ubistvo u Mladenovcu

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev Miloša J. koji je izneo odbranu, navodi se u saopštenju tužilaštva. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da svim osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva. 

Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavlja krivično delo ''teško ubistvo u saizvršilaštvu''.

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23.30 časova u jednom ugostitelјskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D.A, kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod. 

Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca.  

D.A. je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

(Tanjug) Foto: Tanjug

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Srbi na Srbe ne smiju!

30.08.2023 19:06

Moraju da se pomire! Ubistvo pa šta? Treba da se zaboravi I oprosti i idemo dalje.

ODGOVORITE
Name

Marko

31.08.2023 00:11

Pa neka ti bude tako u kuci.

Name

Da,da...

31.08.2023 07:44

Ne mogu da vjerujem!S kim da se pomire?S pokojnikom?UBILI čovjeka u kafani,eeej,u kafani,bez ikakvog razloga. Ti slobodno hodaš samo zato što ne postoji ustanova za ljude takve pameti,ili dok se po tvojoj logici,neko ne bude trebao s tobom pomiriti.

Name

Zoki

31.08.2023 11:57

Nezdravo drustvo!! Nevjerovatno sta silnici rade!

Name

Re

31.08.2023 13:42

Ubice, silovatelji, pedofili i ostala poremećena đavolja stvorenja nemaju ni vjeru ni naciju oni su jednostavno stvorenja iz pakla!

Name

benito

31.08.2023 14:22

Pa da! Kao sa Frenkijem ubistva se desavaju, ako moze Frenki sto ne bi i oni! Bozzzeee gdje zivimo jbt?!