Тривић: Проблеми се не рјешавају сликањем са великим

"Да ли након те слике раде Рафинерије у Броду...Модричи, јели смањен дуг здавства, који износи милијарду ...То није добро за Републику Српску...Зашто је мук што наркокланови се налазе у институцијама Републике Српске..."

Република Српска 20.06.2022 | 12:52
Тривић: Проблеми се не рјешавају сликањем са великим

- Гдје је била српска репрезентација у Сарајеву, зашто је прихваћен овај текст на сједници Савјета министара, гдје је предсједавајући Зоран Тегелтија..., упитала је посланица ПДП Јелена Тривић.

Она је током обраћања на посебној сједници НСРС казала да се слаже да се у тексту налазе спорни дијелови, а због чега је то пропустила преговарачка делегација и због чега није био нико из Републике Српске међу преговарачима.

"Како је то дозволио министар за спољну трговину и економске односе БиХ Сташа Кошарац и предједавајући Савјета министара Бих Зоран тегелтија, чији потпис стоји на том споразуму", питала је Јелена Тривић.

Она каже да грешке сада треба да поправљају народни посланици што неко из српске репрезантације на нивоу Бих није радио посао како треба а за који је "масно" плаћен.

"Када демонстрирате моћ позивам вас да демонстрирате моћ са постројавањем ВРС, јер вам је истекао рок који сте раније најавили, а немојхте да демонстрирате на трговинским уговорима за које су одговорни ваши кадрови што се налате спорне чињенице у тексту, као "Косово" и "босанкци језик"  каже она.

Према њеним ријечима, витални интерес је требало да буде питање санкција Русији, али тога нема, јер је БиХ увела санкције, а ви, каже она, стално лажете и тврдите да "није".

-Зашто лажете и обмањујете јавност и зашто доносите закључке НСРС који немају никакав значај", питала је Јелена Тривић.

Она је даље навела да се проблем једне државе не рјешава сликом са неким званичником друге земље.

"Да ли након те слике раде Рафинерије у Броду...Модричи, јели смањен дуг здавства, који износи милијарду ...Зашто је мук што се наркокланови налазе у институцијама Републике Српске...Ко је користио телефоне са скy апликацијом...О томе треба да причамо...То то није добро за Републику Српску..."

Више у видео излагању посланице ПДП у НСРС:

(БН) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Сотона

20.06.2022 11:47

Па нека се они на власти дрогирају..Дрога није срећа..Смркало је срећан само док шмрче.А шта ако не буде једном имао новца да шмрче..Све сто има дат ће,и задњи новчић да би шмркао.А штета је да се баца колико су пута заплијенили дрогу.Пардон,дрога је стигла код поручилаца али љепше звучи као ето ухватили дилере .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

20.06.2022 12:01

Јелена они (снсд ус сп) су криминалци и лопови то њима не вреди прицати.њих само интересује сверц и крадја народни пара...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

20.06.2022 12:01

Тако је Јелена будућа предсједнице Р.Српске. Само храбро напријед до побједе на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Када

20.06.2022 12:16

Видим оног Ђајића да коментарише Јелену мука ме ухвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.06.2022 13:35

А не казе ко плаца оне зурке и пјевацице,где он рице? Неце да казе како леци људе са техницким кисиком и ста су крали на набавкама.

Name

ТАКО ЈЕ ЈЕЛЕНА

20.06.2022 12:19

КЛАНОВИ ИГОРА ДОДИГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки Србац

20.06.2022 13:13

Увијек права дискусија, за коју секта, одговора нееема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

20.06.2022 13:21

Хајде да заједнички констатујемо јесу ли уведене или нису

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

20.06.2022 13:23

Спустите лопту, чему инат? Мислим на све у парламенту РС. Времена су ужасна, само нам још требају свађе између нас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.06.2022 16:30

А да ли треба тапшати лопове по рамену. Гдје би то одвело народ

Name

Рада

20.06.2022 18:17

Свака цаст Јелена