Trivić: Problemi se ne rješavaju slikanjem sa velikim

"Da li nakon te slike rade Rafinerije u Brodu...Modriči, jeli smanjen dug zdavstva, koji iznosi milijardu ...To nije dobro za Republiku Srpsku...Zašto je muk što narkoklanovi se nalaze u institucijama Republike Srpske..."

Republika Srpska 20.06.2022 | 12:52
Trivić: Problemi se ne rješavaju slikanjem sa velikim

- Gdje je bila srpska reprezentacija u Sarajevu, zašto je prihvaćen ovaj tekst na sjednici Savjeta ministara, gdje je predsjedavajući Zoran Tegeltija..., upitala je poslanica PDP Jelena Trivić.

Ona je tokom obraćanja na posebnoj sjednici NSRS kazala da se slaže da se u tekstu nalaze sporni dijelovi, a zbog čega je to propustila pregovaračka delegacija i zbog čega nije bio niko iz Republike Srpske među pregovaračima.

"Kako je to dozvolio ministar za spoljnu trgovinu i ekonomske odnose BiH Staša Košarac i predjedavajući Savjeta ministara Bih Zoran tegeltija, čiji potpis stoji na tom sporazumu", pitala je Jelena Trivić.

Ona kaže da greške sada treba da popravljaju narodni poslanici što neko iz srpske reprezantacije na nivou Bih nije radio posao kako treba a za koji je "masno" plaćen.

"Kada demonstrirate moć pozivam vas da demonstrirate moć sa postrojavanjem VRS, jer vam je istekao rok koji ste ranije najavili, a nemojhte da demonstrirate na trgovinskim ugovorima za koje su odgovorni vaši kadrovi što se nalate sporne činjenice u tekstu, kao "Kosovo" i "bosankci jezik"  kaže ona.

Prema njenim riječima, vitalni interes je trebalo da bude pitanje sankcija Rusiji, ali toga nema, jer je BiH uvela sankcije, a vi, kaže ona, stalno lažete i tvrdite da "nije".

-Zašto lažete i obmanjujete javnost i zašto donosite zaključke NSRS koji nemaju nikakav značaj", pitala je Jelena Trivić.

Ona je dalje navela da se problem jedne države ne rješava slikom sa nekim zvaničnikom druge zemlje.

"Da li nakon te slike rade Rafinerije u Brodu...Modriči, jeli smanjen dug zdavstva, koji iznosi milijardu ...Zašto je muk što se narkoklanovi nalaze u institucijama Republike Srpske...Ko je koristio telefone sa sky aplikacijom...O tome treba da pričamo...To to nije dobro za Republiku Srpsku..."

Više u video izlaganju poslanice PDP u NSRS:

(BN) 

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Sotona

20.06.2022 11:47

Pa neka se oni na vlasti drogiraju..Droga nije sreća..Smrkalo je srećan samo dok šmrče.A šta ako ne bude jednom imao novca da šmrče..Sve sto ima dat će,i zadnji novčić da bi šmrkao.A šteta je da se baca koliko su puta zaplijenili drogu.Pardon,droga je stigla kod poručilaca ali ljepše zvuči kao eto uhvatili dilere .

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

20.06.2022 12:01

Jelena oni (snsd us sp) su kriminalci i lopovi to njima ne vredi pricati.njih samo interesuje sverc i kradja narodni para...

ODGOVORITE
Name

Boki

20.06.2022 12:01

Tako je Jelena buduća predsjednice R.Srpske. Samo hrabro naprijed do pobjede na izborima.

ODGOVORITE
Name

Kada

20.06.2022 12:16

Vidim onog Đajića da komentariše Jelenu muka me uhvati.

ODGOVORITE
Name

Re

20.06.2022 13:35

A ne kaze ko placa one zurke i pjevacice,gde on rice? Nece da kaze kako leci ljude sa tehnickim kisikom i sta su krali na nabavkama.

Name

TAKO JE JELENA

20.06.2022 12:19

KLANOVI IGORA DODIGA

ODGOVORITE
Name

Boki Srbac

20.06.2022 13:13

Uvijek prava diskusija, za koju sekta, odgovora neeema!

ODGOVORITE
Name

Tatar

20.06.2022 13:21

Hajde da zajednički konstatujemo jesu li uvedene ili nisu

ODGOVORITE
Name

Miroslav

20.06.2022 13:23

Spustite loptu, čemu inat? Mislim na sve u parlamentu RS. Vremena su užasna, samo nam još trebaju svađe između nas?

ODGOVORITE
Name

Re

20.06.2022 16:30

A da li treba tapšati lopove po ramenu. Gdje bi to odvelo narod

Name

Rada

20.06.2022 18:17

Svaka cast Jelena