Предсједница није упућена да је злоупотребљавају

"Жалосно је што предсједница Републике Српске, по властитом признању, и не зна да су она и њена позиција предсједника Републике злоупотребљене у сврху снимања страначког спота, приликом посјете бањалучкој гимназији.

Република Српска 08.04.2022 | 19:00
Предсједница није упућена да је злоупотребљавају

Међутим, још је жалосније што се након тог сазнања није извинила и ученицима који су мимо своје воље били статитсти у СНСД-овом споту, али и грађанима који од предсједника не очекују да буде марионета и проводник интереса странке, него да чува достојанство и изражава јединство свих грађана како то Устав предвиђа – поручила је потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић, реагујући на изјаву предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић. 

Јелена Тривић данас раније је, између осталог, казала да је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић посјету бањалучкој гимназији злоуотријебила јер је то реализовано за потребе видео спота СНСД-а.

Цвијановићева је након тога у изјави Срни рекла да не зна да ли је објављен страначки спот из неке њене посјете, те да је, како је казала, могуће да јесте ако су препознали важност оног што ће бити реализовано након те посјете гимназији.

Тривићева каже да је ово још један примјер до које мјере је владајућа структура све исполитизовала: 

- Катастрофално је да су школе постале мјеста гдје се снимају страначки спотови, а просторије странке мјеста гдје се организују врло сумњиве журке на које се, опет по школама дијеле позивнице на такве журке малољетним лицима. Предсједница, која би требала да представља све грађане, у својој изјави није рекла шта мисли о спорним журкама и начину на који се омладина на њих позива. Можда чека да добије мишљење из странке, па онда да и то прокоментарише – поручила је Тривићева.

(БН)

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Ненад

08.04.2022 17:28

Јелена за Вас цу гласати на идуцим изборима. Али ја не зелим да слусам висе ко гријеси и колико гријеси... Хоцу од Вас да цујем ста је то сто це поправити стандард градјана, ста је то од чега ће нама порасти плате и пензије, ста је то од чега ће наш човјек на западу рећи " доста је враћам кући тамо је сад боље могу живјети са породицом" .....то нам реците.....ја мислим да сте једина особа у Републици Српској која мозе одговорити на ова питања и која може водити овај народ. Нисам симпатизер политицке странке ниједне, мрзим вас све, али сте једино Ви образовани да мозете помоци просперитету Републике Српске и њених градјана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

08.04.2022 17:44

Тимем сто је скренула пазњу на злоупотребу дјеце , даје до знања да се то неце радити. И треба да сее казе. Ја вјерујем да је она другација, она није лице које је необразовано ко СНСД багра- неизивљена. Она је умјерена особа , све сто говори има смисла. и оствариво је.

Name

Борац

08.04.2022 18:10

Дјајиц стално организује зурке по БЛ и ту показује своју некултуру дивљајуци.

Name

Боске

08.04.2022 19:01

Референдум бре и све је одма решено,нема незапослености ,ови са запада ће вам се врну како којем истекне виза,миле ће наштампа некакви србски динари ко у рату што сте штампали па морете да тргујете међу себе са конвертибилна србска валута.

Name

ТАКО ЈЕ ЦАРИЦЕ

08.04.2022 17:32

СВАКА ТИ ЈЕ ЗЛАТНА НАСА ЦАРИЦЕ.. НАРОД ЈЕ УЗ ТЕБЕ... а она бисерка она матлаја главином несто глуми.. Нека иде у теслиц.. А њен будзет 10милиона.. А син стефан коцка по бањалуцким кафанама.. А мама плаца дувове народним парама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан кврго

08.04.2022 18:24

САМО ДА СЕ ЗНА БИСЕРКА ИЗ ОСНОВНЕ СКОЛЕ ИЗ ТЕСЛИЦА НИЈЕ ИЗАБРАНА ВОЉОМ НАРОДА ВЕЦ ВОЉОМ ПРЕВАРЕ И КРИМИНАЛА А НЕЗНАМ КО МОЗЕ САМО ПОСЛИЈЕ СВИ ОВИ АФЕРА ДА ДА ГЛАС ОВАКОМ ЦУПУ ..

Name

XXXЛ

09.04.2022 16:37

Молим вас немојте поредити прњаворску конобарицу са универзитетским професором.

Name

Али

08.04.2022 17:35

Пејина унука , свакако и није то што јој се приписује , јер она је на ту функцију натурена овом народу , а никако изабрана . Вукота Говедарица је изабран од народа , тако да ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паа

08.04.2022 17:37

Јавна тајна сви директори су партијаси подобни партији зељкиној а не свих градјана Републике Српскее! Зато све треба из коријена мијењати они су урусили систем!! Нестранацки директори јаким законом стегнути за свој рад и морал !! А партијасе пред закон и опљацкани кспитал да врате а они у затвире! Једини лијек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.04.2022 10:07

Да, то би подразумијевало независне институције, да напредују најбољи,најспособнији, а не криминализовани партијаси и сељобери побјегли из неимаштине, па су зато оволико похлепни и гладни и бахати. Ни најгори народи на свијету не заслужују овако непрофесионалну и неспособну власт

Name

Ех

08.04.2022 17:55

Па она нема појма ниоцему а паре за зурке се добијају ЦЕЛО СЕЛО СМРЦЕ БЈЕЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

08.04.2022 18:31

Залосно ста раде и како злоупотребљавају дјецу и сколе,а они су исти напали Драска кад је досао у једну сколу у БЛ на сколску прославу. Лицемјери прави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.04.2022 18:58

Залисно је све вец због цињенице да је Гимназија Бањалука кадровски декласирана ,поцев од директора ,па преко професора!Управо због цињенице да партије поставлхају све ,од директора до цистацице ,а измедју њих готово и нема разлике.Пејасиновиц је последњи директор вредан помена !

Name

јааааа

08.04.2022 18:38

Она је давно изгубила компас а помоћу маховине нема појма да се оријентише ни у времену ни простору,нема она благе везе о животу док је Миле не позове и посавјетује како да лажу овај народ,поготово пред изборе и још једну криминалну трку за мафијашко коруптивне фотеље владајућих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

08.04.2022 18:40

Јелена, она мора ићи по своје мишљење код узурпатора, додига. Пиунчић и ништа више, жалосно и срамно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПП

08.04.2022 19:14

Следећи спот ће бити иза шанка у кафани да нам дочара како се од конобарице постаје предсједник Републике. То би било веома поучно за нашу омладину!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билецанин

08.04.2022 19:18

Јелена ,царице,твоја искреност је најјàче оружје за успјех на изборима. Само храбро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ван Гог

08.04.2022 19:33

Председнице треба бити здрава бити здрава би би бити здрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметно

08.04.2022 20:11

Како је ова Јелена намазана? Свака јој част! Каже: "Предсједница није свјесна да је злоупотребљавају..." Ако Предсједница одговори : Свјесна сам .... Испаде д је стварно злоупотребљена Ако каже: Нису ме злопотребили.... Онда испада да је свјестан саучесник, суорганизатор СНСД промоције у школи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwww

08.04.2022 20:26

Њи је нај боље. Изнијети. У фотељама. Напоље

ОДГОВОРИТЕ