Predsjednica nije upućena da je zloupotrebljavaju

"Žalosno je što predsjednica Republike Srpske, po vlastitom priznanju, i ne zna da su ona i njena pozicija predsjednika Republike zloupotrebljene u svrhu snimanja stranačkog spota, prilikom posjete banjalučkoj gimnaziji.

Republika Srpska 08.04.2022 | 19:00
Predsjednica nije upućena da je zloupotrebljavaju

Međutim, još je žalosnije što se nakon tog saznanja nije izvinila i učenicima koji su mimo svoje volje bili statitsti u SNSD-ovom spotu, ali i građanima koji od predsjednika ne očekuju da bude marioneta i provodnik interesa stranke, nego da čuva dostojanstvo i izražava jedinstvo svih građana kako to Ustav predviđa – poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić, reagujući na izjavu predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović. 

Jelena Trivić danas ranije je, između ostalog, kazala da je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetu banjalučkoj gimnaziji zlouotrijebila jer je to realizovano za potrebe video spota SNSD-a.

Cvijanovićeva je nakon toga u izjavi Srni rekla da ne zna da li je objavljen stranački spot iz neke njene posjete, te da je, kako je kazala, moguće da jeste ako su prepoznali važnost onog što će biti realizovano nakon te posjete gimnaziji.

Trivićeva kaže da je ovo još jedan primjer do koje mjere je vladajuća struktura sve ispolitizovala: 

- Кatastrofalno je da su škole postale mjesta gdje se snimaju stranački spotovi, a prostorije stranke mjesta gdje se organizuju vrlo sumnjive žurke na koje se, opet po školama dijele pozivnice na takve žurke maloljetnim licima. Predsjednica, koja bi trebala da predstavlja sve građane, u svojoj izjavi nije rekla šta misli o spornim žurkama i načinu na koji se omladina na njih poziva. Možda čeka da dobije mišljenje iz stranke, pa onda da i to prokomentariše – poručila je Trivićeva.

(BN)

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

Nenad

08.04.2022 17:28

Jelena za Vas cu glasati na iducim izborima. Ali ja ne zelim da slusam vise ko grijesi i koliko grijesi... Hocu od Vas da cujem sta je to sto ce popraviti standard gradjana, sta je to od čega će nama porasti plate i penzije, sta je to od čega će naš čovjek na zapadu reći " dosta je vraćam kući tamo je sad bolje mogu živjeti sa porodicom" .....to nam recite.....ja mislim da ste jedina osoba u Republici Srpskoj koja moze odgovoriti na ova pitanja i koja može voditi ovaj narod. Nisam simpatizer politicke stranke nijedne, mrzim vas sve, ali ste jedino Vi obrazovani da mozete pomoci prosperitetu Republike Srpske i njenih gradjana

ODGOVORITE
Name

Kobac

08.04.2022 17:44

Timem sto je skrenula paznju na zloupotrebu djece , daje do znanja da se to nece raditi. I treba da see kaze. Ja vjerujem da je ona drugacija, ona nije lice koje je neobrazovano ko SNSD bagra- neizivljena. Ona je umjerena osoba , sve sto govori ima smisla. i ostvarivo je.

Name

Borac

08.04.2022 18:10

Djajic stalno organizuje zurke po BL i tu pokazuje svoju nekulturu divljajuci.

Name

Boske

08.04.2022 19:01

Referendum bre i sve je odma rešeno,nema nezaposlenosti ,ovi sa zapada će vam se vrnu kako kojem istekne viza,mile će naštampa nekakvi srbski dinari ko u ratu što ste štampali pa morete da trgujete među sebe sa konvertibilna srbska valuta.

Name

TAKO JE CARICE

08.04.2022 17:32

SVAKA TI JE ZLATNA NASA CARICE.. NAROD JE UZ TEBE... a ona biserka ona matlaja glavinom nesto glumi.. Neka ide u teslic.. A njen budzet 10miliona.. A sin stefan kocka po banjaluckim kafanama.. A mama placa duvove narodnim parama...

ODGOVORITE
Name

Kapetan kvrgo

08.04.2022 18:24

SAMO DA SE ZNA BISERKA IZ OSNOVNE SKOLE IZ TESLICA NIJE IZABRANA VOLJOM NARODA VEC VOLJOM PREVARE I KRIMINALA A NEZNAM KO MOZE SAMO POSLIJE SVI OVI AFERA DA DA GLAS OVAKOM CUPU ..

Name

XXXL

09.04.2022 16:37

Molim vas nemojte porediti prnjavorsku konobaricu sa univerzitetskim profesorom.

Name

Ali

08.04.2022 17:35

Pejina unuka , svakako i nije to što joj se pripisuje , jer ona je na tu funkciju naturena ovom narodu , a nikako izabrana . Vukota Govedarica je izabran od naroda , tako da ...

ODGOVORITE
Name

Paa

08.04.2022 17:37

Javna tajna svi direktori su partijasi podobni partiji zeljkinoj a ne svih gradjana Republike Srpskee! Zato sve treba iz korijena mijenjati oni su urusili sistem!! Nestranacki direktori jakim zakonom stegnuti za svoj rad i moral !! A partijase pred zakon i opljackani kspital da vrate a oni u zatvire! Jedini lijek

ODGOVORITE
Name

Re

09.04.2022 10:07

Da, to bi podrazumijevalo nezavisne institucije, da napreduju najbolji,najsposobniji, a ne kriminalizovani partijasi i seljoberi pobjegli iz neimaštine, pa su zato ovoliko pohlepni i gladni i bahati. Ni najgori narodi na svijetu ne zaslužuju ovako neprofesionalnu i nesposobnu vlast

Name

Eh

08.04.2022 17:55

Pa ona nema pojma niocemu a pare za zurke se dobijaju CELO SELO SMRCE BJELO.

ODGOVORITE
Name

Jana

08.04.2022 18:31

Zalosno sta rade i kako zloupotrebljavaju djecu i skole,a oni su isti napali Draska kad je dosao u jednu skolu u BL na skolsku proslavu. Licemjeri pravi.

ODGOVORITE
Name

re

08.04.2022 18:58

Zalisno je sve vec zbog cinjenice da je Gimnazija Banjaluka kadrovski deklasirana ,pocev od direktora ,pa preko profesora!Upravo zbog cinjenice da partije postavlhaju sve ,od direktora do cistacice ,a izmedju njih gotovo i nema razlike.Pejasinovic je poslednji direktor vredan pomena !

Name

jaaaaa

08.04.2022 18:38

Ona je davno izgubila kompas a pomoću mahovine nema pojma da se orijentiše ni u vremenu ni prostoru,nema ona blage veze o životu dok je Mile ne pozove i posavjetuje kako da lažu ovaj narod,pogotovo pred izbore i još jednu kriminalnu trku za mafijaško koruptivne fotelje vladajućih.

ODGOVORITE
Name

Milan Srbac

08.04.2022 18:40

Jelena, ona mora ići po svoje mišljenje kod uzurpatora, dodiga. Piunčić i ništa više, žalosno i sramno.

ODGOVORITE
Name

PP

08.04.2022 19:14

Sledeći spot će biti iza šanka u kafani da nam dočara kako se od konobarice postaje predsjednik Republike. To bi bilo veoma poučno za našu omladinu!?

ODGOVORITE
Name

Bilecanin

08.04.2022 19:18

Jelena ,carice,tvoja iskrenost je najjàče oružje za uspjeh na izborima. Samo hrabro!

ODGOVORITE
Name

Van Gog

08.04.2022 19:33

Predsednice treba biti zdrava biti zdrava bi bi biti zdrava

ODGOVORITE
Name

Pametno

08.04.2022 20:11

Kako je ova Jelena namazana? Svaka joj čast! Kaže: "Predsjednica nije svjesna da je zloupotrebljavaju..." Ako Predsjednica odgovori : Svjesna sam .... Ispade d je stvarno zloupotrebljena Ako kaže: Nisu me zlopotrebili.... Onda ispada da je svjestan saučesnik, suorganizator SNSD promocije u školi

ODGOVORITE
Name

Wwww

08.04.2022 20:26

Nji je naj bolje. Iznijeti. U foteljama. Napolje

ODGOVORITE