Жуто упозорење због временских неприлика

Жуто упозорење због временских неприлика издато је у већем дијелу Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 28.11.2020 | 13:15
Жуто упозорење због временских неприлика

Упозорење због магле издато је за подручја Бихаћа и Тузле, док је и због ниских температура на снази за Сарајево. Ниске температуре очекују се и у Ливну, Вишеграду, Фочи и Мостару, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Соколац је јутрос са минус девет степени био најхладнији у 7.00 часова, док је у исто вријеме у Источном Сарајеву било минус седам, а у Сребреници минус шест.

Температура ваздуха у осталим мјестима: Билећа и Ливно минус пет, Сарајево, Мањача, Бугојно, Груде, Калиновик и Шипово минус четири, Зеница, Широки Бријег, Хан Пијесак, Рудо и Фоча минус три, Вишеград и Рибник минус два, Братунац, Мркоњић Град, Бјелашница и Котор Варош минус један степен.

У Кнежеву, Санском Мосту, Угљевику и Новом Граду измјерена је нула степени, у Бањалуци, Бијељини, Добоју, Приједору, Српцу, Бихаћу и Тузли један, у Мостару два, у Требињу и на Мраковици три, на Борју четири, а у Неуму седам степени Целзијусових.

Сутра се у Босни и Херцеговини очекује облачно вријеме. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између -3 и 1, на југу земље и до 8 степени. Највиша дневна температура углавном између 0 и 4, на југу земље од 8 до 13 степени.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар