Полицајци код Милића нашли Кинескиње

Полиција из Милића пронашла је ноћас четири Кинескиње које су тај дан изгубили на подручју овог града, потврђено је у ПУ Зворник.

Република Српска 22.01.2020 | 09:51
Полицајци код Милића нашли Кинескиње

Полицији из Милића ноћас око 1.30 часова пријављено да су се Кинескиње које су управљале аутомобилом „опел“ изгубиле на подручју те општине.

– По пријави су одмах пустили полицајци и брзом интервенцијом, око два часа иза поноћи, пронашли су аутомобил који је слетио са локалног пута у мјесту Горњи Залуковик, а у којем су се налазиле Кинескиње које нису биле повријеђене – рекао је портпарол ПУ Зворник Миљан Бобар.

Он је рекао да су полицајци возило вратили на пут, након чега су оне наставиле даље путовање.

– Полицијски службеници су и овај пут показали висок степен професионалзма и спремност да пруже помоћ свим грађанима у бло којој ситуацији – истакао је Бобар.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Софер

22.01.2020 15:53

Општина Милићи је потпуно погрешно поставила шуму смјероказних табли које као некога усмјеравају ка свим селима. Ове табле умјесто да су бијеле које указују на локалне и некатегорисане путеве оне су жуте и странцима указују да су то магистрални или регионални путеви. То је случај и у Заклопачи гдје жуте табле усмјеравају на магистрални пут ка Заграђу и ГЗалуковику! Иитно поставити таблу да је то слијепи локални пут и да не води ка Хан Пијеску и Сарајеву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.01.2020 16:43

Није то полиција, то су убице и криминалци.

Name

Ре

22.01.2020 16:05

Висок степен глупости полиције која мирно гледа лутања странаца по Краљевој Гори. И ове несрећне Кинескиње нису наставиле пут из ГЗ него су се морале вратити у Заклопачу па кренути правим путем преко Власенице!

ОДГОВОРИТЕ