Policajci kod Milića našli Kineskinje

Policija iz Milića pronašla je noćas četiri Kineskinje koje su taj dan izgubili na području ovog grada, potvrđeno je u PU Zvornik.

Republika Srpska 22.01.2020 | 09:51
Policajci kod Milića našli Kineskinje

Policiji iz Milića noćas oko 1.30 časova prijavljeno da su se Kineskinje koje su upravljale automobilom „opel“ izgubile na području te opštine.

– Po prijavi su odmah pustili policajci i brzom intervencijom, oko dva časa iza ponoći, pronašli su automobil koji je sletio sa lokalnog puta u mjestu Gornji Zalukovik, a u kojem su se nalazile Kineskinje koje nisu bile povrijeđene – rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

On je rekao da su policajci vozilo vratili na put, nakon čega su one nastavile dalje putovanje.

– Policijski službenici su i ovaj put pokazali visok stepen profesionalzma i spremnost da pruže pomoć svim građanima u blo kojoj situaciji – istakao je Bobar.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sofer

22.01.2020 15:53

Opština Milići je potpuno pogrešno postavila šumu smjerokaznih tabli koje kao nekoga usmjeravaju ka svim selima. Ove table umjesto da su bijele koje ukazuju na lokalne i nekategorisane puteve one su žute i strancima ukazuju da su to magistralni ili regionalni putevi. To je slučaj i u Zaklopači gdje žute table usmjeravaju na magistralni put ka Zagrađu i GZalukoviku! Iitno postaviti tablu da je to slijepi lokalni put i da ne vodi ka Han Pijesku i Sarajevu!

ODGOVORITE
Name

Re

22.01.2020 16:43

Nije to policija, to su ubice i kriminalci.

Name

Re

22.01.2020 16:05

Visok stepen gluposti policije koja mirno gleda lutanja stranaca po Kraljevoj Gori. I ove nesrećne Kineskinje nisu nastavile put iz GZ nego su se morale vratiti u Zaklopaču pa krenuti pravim putem preko Vlasenice!

ODGOVORITE