Данас стабилно, прохладно и магловито

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће се задржати стабилно, прохладно и магловито вријеме на сјеверу и истоку, а у осталим предјелима сунчано и пријатније са температуром од три до осам, на југу и до 12 степени Целзијусових.

Република Српска 17.01.2020 | 08:11
Данас стабилно, прохладно и магловито

Ујутру и прије подне биће ведро и прохладно са слабим мразом, у планинама јачим, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Чешћа појава магле или ниске облачности на сјеверу и истоку у урбаним срединама, око ријечних токова, по котлинама и висоравнима, која ће се у сјеверном појасу земље задржавати и током дана.

У осталим предјелима и планинама биће сунчано уз малу облачност.

Дуваће слаб вјетар источног и југоисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од три до осам, на југу до 12, а у мјестима са маглом и планинама од минус један степен Целзијусов.

Температура измјерена јутрос у 7.00 часова: Соколац минус 10 степени Целзијусових, Хан Пијесак и Гацко минус седам, Сарајево, Шипово, Дринић, Чемерно, Сребреница и Невесиње минус пет, Рибник, Рудо и Билећа минус четири,
Мркоњић Град, Тузла, Вишеград и Фоча минус три, Добој и Бијељина минус два, Србац и Зворник минус један, Бањалука, Приједор нула, Бјелашница и Нови Град један, Требиње три, Мостар шест и Неум осам степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 28 центиметра, Соколац 10, Вишеград и
Сребреница четири и Рудо три центиметра.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар