Јовичићева порука из Турске...

Што се мене тиче - остајем! Иако се може чути другачије, везиста црвено-белих не размишља о одласку из клуба.

Фудбал 28.01.2019 | 17:00
Јовичићева порука из Турске...
Прошле сезоне немогуће је било замислити тим Црвене звезде без Бранка Јовичића у стартној постави. Ове, поуздани дефанзивни везиста није имао исту минутажу - што због повреда што због појачане конкуренције - али би његов одлазак свакако био ударац за машинерију Владана Милојевића.

А управо је могући одлазак нешто о чему се причало протеклих дана у звездашким круговима, иако има уговор до лета 2020.

Наводно, руководство црвено-белих жели већ ове сезоне да зна на које играче може да рачуна на дужи период и зато спрема Јовичићу понуду за продужетак сарадње. 

У разговору са новимарима који у Турској прате припреме Црвене звезде, Јовичић је најавио да би радо прихватио останак у вољеном клубу.

"Што се мене тиче, моја највећа жеља је да останем у Црвеној звезди. Мислим да ја као играч и Звезда као клуб можемо још много да напредујемо. Драго ми је што су поједини играчи потписали продужетак уговора, јер смо у исто време дошли у клуб и живимо као породица", истакао је 25-годишњи фудбалер. 

Одласком Ненада Крстичића у АЕК, промениће се тандем дефанзивних везиста. Тренутно делује да ће током пролећа највећи терет изнети Душан Јованчић и Владимир Јовичић. 

"Крстичић је феноменалан играч, доказао је колико вреди и мени је много помогао, али дошли су нови играчи и на нама је да их прихватимо и помогнемо им".

Међу новајлијама је и Немања Милуновић, са којим се Јовичић одлично познаје.

"Са Милуном сам играо у Борцу, било је приче и прошло лето да ће доћи у Звезду, ради се о изузетном играчу и момку".

Црвено-бели ће форму за наставак сезоне поново брусити у Анталији, као и пре годину дана.

"У односу на претходних годину дана навикли смо на шефа и његове захтеве. Сви знамо колики је Звезда клуб и не гледамо да ли је пред нама Европа или домаће првенство. Пред нама је исти задатак - да побеђујемо и да освојимо титулу и Куп. Нема опуштања".

Звезда зимује са девет бодова више од другопласираног Радничког из Ниша, а чак 15 од "вечитог ривала" Партизана који је на трећем месту.

"Не причамо о предности коју имамо. Пред нама је задатак да освојимо 'дуплу круну', идемо утакмицу пред утакмицу", закључио је Јовичић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар