Jovičićeva poruka iz Turske...

Što se mene tiče - ostajem! Iako se može čuti drugačije, vezista crveno-belih ne razmišlja o odlasku iz kluba.

Fudbal 28.01.2019 | 17:00
Jovičićeva poruka iz Turske...
Prošle sezone nemoguće je bilo zamisliti tim Crvene zvezde bez Branka Jovičića u startnoj postavi. Ove, pouzdani defanzivni vezista nije imao istu minutažu - što zbog povreda što zbog pojačane konkurencije - ali bi njegov odlazak svakako bio udarac za mašineriju Vladana Milojevića.

A upravo je mogući odlazak nešto o čemu se pričalo proteklih dana u zvezdaškim krugovima, iako ima ugovor do leta 2020.

Navodno, rukovodstvo crveno-belih želi već ove sezone da zna na koje igrače može da računa na duži period i zato sprema Jovičiću ponudu za produžetak saradnje. 

U razgovoru sa novimarima koji u Turskoj prate pripreme Crvene zvezde, Jovičić je najavio da bi rado prihvatio ostanak u voljenom klubu.

"Što se mene tiče, moja najveća želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi. Mislim da ja kao igrač i Zvezda kao klub možemo još mnogo da napredujemo. Drago mi je što su pojedini igrači potpisali produžetak ugovora, jer smo u isto vreme došli u klub i živimo kao porodica", istakao je 25-godišnji fudbaler. 

Odlaskom Nenada Krstičića u AEK, promeniće se tandem defanzivnih vezista. Trenutno deluje da će tokom proleća najveći teret izneti Dušan Jovančić i Vladimir Jovičić. 

"Krstičić je fenomenalan igrač, dokazao je koliko vredi i meni je mnogo pomogao, ali došli su novi igrači i na nama je da ih prihvatimo i pomognemo im".

Među novajlijama je i Nemanja Milunović, sa kojim se Jovičić odlično poznaje.

"Sa Milunom sam igrao u Borcu, bilo je priče i prošlo leto da će doći u Zvezdu, radi se o izuzetnom igraču i momku".

Crveno-beli će formu za nastavak sezone ponovo brusiti u Antaliji, kao i pre godinu dana.

"U odnosu na prethodnih godinu dana navikli smo na šefa i njegove zahteve. Svi znamo koliki je Zvezda klub i ne gledamo da li je pred nama Evropa ili domaće prvenstvo. Pred nama je isti zadatak - da pobeđujemo i da osvojimo titulu i Kup. Nema opuštanja".

Zvezda zimuje sa devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a čak 15 od "večitog rivala" Partizana koji je na trećem mestu.

"Ne pričamo o prednosti koju imamo. Pred nama je zadatak da osvojimo 'duplu krunu', idemo utakmicu pred utakmicu", zaključio je Jovičić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar