Чубриловић данас у посјети Београду

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић данас ће у Београду са предсједником Народне скупштине Србије Мајом Гојковић потписати меморандум о образовању комисије за сарадњу парламената Српске и Србије.

Србија 26.09.2018 | 08:41
Чубриловић данас у посјети Београду
Чубриловић ће током радне посјете Београду у одвојеним сусретима разговарати са Гојковићевом и предсједником Србије Александром Вучићем, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске. 

Долазак Чубриловића у Дом Народне скупштине Србије предвиђен је у 10.45 часова, а у 10.50 часова састанак са Гојковићевом. 

Чубриловић и Гојковићева потписаће у 11.30 часова меморандум о образовању комисије за сарадњу народних скупштина Српске и Србије, а након потписивања предвиђена је заједничка изјава за медије. 

Састанак Вучића и Чубриловића предвиђен је за 12.00 часова у сједишту предсједника Србије на Андрићевом венцу. 

Извор: Срна

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ЗАШТО ОВАЈ БАЈИН ПОСЛУШНИК ИДЕ У БГ?

26.09.2018 06:52

ЛУДИЛО КОЈЕ ПРЕЛАЗИ СВАКУ ГРАНИЦУ. ВИДЉИВО ЈЕ ДА СЕ ПОЗИЦИЈА И БАЈА БОЈЕ ВРЛО МНОГО ОКТОБРА И ИЗБОРА. Осе Ћубро испитати "терен" и питати у Србији да ли Вучић и Србија "навијају" за Бају???????????? Промјена политичког курса ћесе догодила одмах након избора и у то нема сумње, без обзира на састанке Додика и Вучића. Политичка аналитичарка из Бањалуке Тања Топић каже да је власт у Србији послала снажну поруку да је и Бањалуци и Републици Српској мјесто у БиХ. Званични Београд, каже Топић, може индиректно утицати на цјелокупну ситуацију у РС, а и оних ситуација које се тичу криминалних радњи и корупције: "Сада је питање колико ће се све истраге за корупцију и криминал, које се одвијају унутар Србије, прелити у РС. И у тој мјери може да се деси нека врста утицаја на смјену политичких структура." Кампања против Милорада Додика траје већ дуже вријеме, та кампања се сада појачава кроз истраге у спорним приватизацијама које имају везе и са РС као и тренутно стање у МУП-у РС гдје је НЕВИЂЕНИ КРИМИНАЛ. Антагонизми између Додика и Вучића, иако се тако причињава пред ове изборе, нису превазиђени: "Често збијамо шале да је то прва власт у Србији која није у добрим односима са Милорадом Додиком и прва власт која не пије преко руке и не ортачи се са Додиком, која није добра са Новаком Ђоковићем и Емиром Кустурицом. То са аспекта неке естрадне политике може изгледати чак и симпатично, међутим није добро ако се односи Београда и Бањалуке сведу на личне односе између носилаца власти. Неко мора да одговара у РС, тога је свјестан и Вучуић, без обзира ШТО НАМ СЕ САДА СЕРВИРА П Р И В И Д. Ако се све ове приче заврше о Додику без било каквих конкретних резултата да је он умијешан у нешто, мислим да би морало да се деси, а то се неће десити, да сви који су ту кампању покренули заврше иза решетака Занимљив је и став појединих црквених великодостојника по овом питању, што само потврђује разједињеност цркве и државног врха Србије по питању Косова и бриселског споразума, чему се и Додик успротивио. Митрополит црногорско-приморски Амфилохије сматра да односи Србије и Републике Српске не изгледају здраво, због како је рекао "нездравог" односа према предсједнику РС-а Милораду Додику. Иако се не ради о званичном ставу СПЦ-а неки медији у Србији против Додика воде хајку и његова (Додикова) криминализација од појединих медија у Србији саставни дио "приче о Косову". ЗАШТО ЈЕ ТО ТАКО И КО КОГА ШТИТИ У ДВОЈЦУ ВУЧИЧ-ДОДИК????

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

26.09.2018 07:13

Како се немјеса Србија лазе те сви редом.Сад хове те Иваница да разапнете цовек је рекао истину а лопове то боли.Сто бас сад идес у Бегис слуцајно или планирано бас уови избора.Куку нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

26.09.2018 08:13

Цубриловиц је комунистички изрод,убиство студента је тест који открива његов карактер,и свих који воде народ,радити против свог народа,а у исто вријеме прицати о добру,мозе само покварена особа,он је све криминалце из леденица,агина села,боцца, устоличио у Бањалуци,

Name

КРАВАТА

26.09.2018 09:21

УСЕЉАВА У НАРОДНИ СТАН БГ НА ВОДИ А УКЊИЗИО ГА НА СЕБЕ.ГУБИ СЕ ЛОПОВЕ ИЗ РС. СРБИЈО ДОЋЕ И ВАМА ИЗБОРИ СВЕ ЋЕ МО ВАМ ВРТИТИ ПРЕКО БРАТОМИРА

Name

ПРИЈЕДОР

26.09.2018 07:15

Само Чубра напријед, по памет код Вучића политичког недоношчета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

26.09.2018 07:21

ЧУБИ ОБИДЈИ СВОЈЕ СТАНОВЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

26.09.2018 07:25

Неко гура Чубрија десет дана пред изборе да му мало дигне рејтинг. Молгло би бити раскола у ДНС-у. Империја (Милорад) узвраћа ударац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извјесно

26.09.2018 08:01

ДНС након избора пуца на двије партије.Једна је Чубриловићева која иде са Додиком,ако буде прилике да састави већину са Додиком.Извјесто да ће председник РС бити Вукота и да ће састављати Владу око СзП.

Name

ЗА ИЛИЈИ

26.09.2018 09:23

НЕКА МУ ДИЖУ РЕЈТИН МАЊАЧА ЗНА КОЈА ЈЕ ФЕКАЛИЈА НЕЂО КРАВАТА.

Name

Сестиц

26.09.2018 07:44

Нема помоци нит од Вуцица ни благослова Иринеја,нити Доктора са ВМА.Одлазеца српска администрација и власт РСа су хвала богу и народу- прослост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збого памети

26.09.2018 08:04

СВЕ ЈЕ ВИШЕ НЕГО ЈАСНО, ДОБРА ДЈЕЛА ПРЕД ИЗБОРЕ, НЕ БИ ЛИ СЕ КАКО ТАКО СПАСИЛИ ОД ПРОПАСТИ НА ИЗБОРИМА. КОРИСТЕ СЕ СВИМ МОГУЋИМ СРЕДСТВИМА И МАНЕВРИМА, ДА ПРИДОБИЈУ ГЛСАЧЕ, ЈЕР С У ИМ ПРЕДСТОЈЕЋИ ИЗБОРИ ПОСТАЛИ НОЋНА МОРА.

ОДГОВОРИТЕ