Čubrilović danas u posjeti Beogradu

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas će u Beogradu sa predsjednikom Narodne skupštine Srbije Majom Gojković potpisati memorandum o obrazovanju komisije za saradnju parlamenata Srpske i Srbije.

Srbija 26.09.2018 | 08:41
Čubrilović danas u posjeti Beogradu
Čubrilović će tokom radne posjete Beogradu u odvojenim susretima razgovarati sa Gojkovićevom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske. 

Dolazak Čubrilovića u Dom Narodne skupštine Srbije predviđen je u 10.45 časova, a u 10.50 časova sastanak sa Gojkovićevom. 

Čubrilović i Gojkovićeva potpisaće u 11.30 časova memorandum o obrazovanju komisije za saradnju narodnih skupština Srpske i Srbije, a nakon potpisivanja predviđena je zajednička izjava za medije. 

Sastanak Vučića i Čubrilovića predviđen je za 12.00 časova u sjedištu predsjednika Srbije na Andrićevom vencu. 

Izvor: Srna

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

ZAŠTO OVAJ BAJIN POSLUŠNIK IDE U BG?

26.09.2018 06:52

LUDILO KOJE PRELAZI SVAKU GRANICU. VIDLJIVO JE DA SE POZICIJA I BAJA BOJE VRLO MNOGO OKTOBRA I IZBORA. Ose Ćubro ispitati "teren" i pitati u Srbiji da li Vučić i Srbija "navijaju" za Baju???????????? Promjena političkog kursa ćese dogodila odmah nakon izbora i u to nema sumnje, bez obzira na sastanke Dodika i Vučića. Politička analitičarka iz Banjaluke Tanja Topić kaže da je vlast u Srbiji poslala snažnu poruku da je i Banjaluci i Republici Srpskoj mjesto u BiH. Zvanični Beograd, kaže Topić, može indirektno uticati na cjelokupnu situaciju u RS, a i onih situacija koje se tiču kriminalnih radnji i korupcije: "Sada je pitanje koliko će se sve istrage za korupciju i kriminal, koje se odvijaju unutar Srbije, preliti u RS. I u toj mjeri može da se desi neka vrsta uticaja na smjenu političkih struktura." Kampanja protiv Milorada Dodika traje već duže vrijeme, ta kampanja se sada pojačava kroz istrage u spornim privatizacijama koje imaju veze i sa RS kao i trenutno stanje u MUP-u RS gdje je NEVIĐENI KRIMINAL. Antagonizmi između Dodika i Vučića, iako se tako pričinjava pred ove izbore, nisu prevaziđeni: "Često zbijamo šale da je to prva vlast u Srbiji koja nije u dobrim odnosima sa Miloradom Dodikom i prva vlast koja ne pije preko ruke i ne ortači se sa Dodikom, koja nije dobra sa Novakom Đokovićem i Emirom Kusturicom. To sa aspekta neke estradne politike može izgledati čak i simpatično, međutim nije dobro ako se odnosi Beograda i Banjaluke svedu na lične odnose između nosilaca vlasti. Neko mora da odgovara u RS, toga je svjestan i Vučuić, bez obzira ŠTO NAM SE SADA SERVIRA P R I V I D. Ako se sve ove priče završe o Dodiku bez bilo kakvih konkretnih rezultata da je on umiješan u nešto, mislim da bi moralo da se desi, a to se neće desiti, da svi koji su tu kampanju pokrenuli završe iza rešetaka Zanimljiv je i stav pojedinih crkvenih velikodostojnika po ovom pitanju, što samo potvrđuje razjedinjenost crkve i državnog vrha Srbije po pitanju Kosova i briselskog sporazuma, čemu se i Dodik usprotivio. Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije smatra da odnosi Srbije i Republike Srpske ne izgledaju zdravo, zbog kako je rekao "nezdravog" odnosa prema predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku. Iako se ne radi o zvaničnom stavu SPC-a neki mediji u Srbiji protiv Dodika vode hajku i njegova (Dodikova) kriminalizacija od pojedinih medija u Srbiji sastavni dio "priče o Kosovu". ZAŠTO JE TO TAKO I KO KOGA ŠTITI U DVOJCU VUČIČ-DODIK????

ODGOVORITE
Name

dzoo

26.09.2018 07:13

Kako se nemjesa Srbija laze te svi redom.Sad hove te Ivanica da razapnete covek je rekao istinu a lopove to boli.Sto bas sad ides u Begis slucajno ili planirano bas uovi izbora.Kuku nama sa vama.

ODGOVORITE
Name

I

26.09.2018 08:13

Cubrilovic je komunistički izrod,ubistvo studenta je test koji otkriva njegov karakter,i svih koji vode narod,raditi protiv svog naroda,a u isto vrijeme pricati o dobru,moze samo pokvarena osoba,on je sve kriminalce iz ledenica,agina sela,bocca, ustoličio u Banjaluci,

Name

KRAVATA

26.09.2018 09:21

USELJAVA U NARODNI STAN BG NA VODI A UKNJIZIO GA NA SEBE.GUBI SE LOPOVE IZ RS. SRBIJO DOĆE I VAMA IZBORI SVE ĆE MO VAM VRTITI PREKO BRATOMIRA

Name

PRIJEDOR

26.09.2018 07:15

Samo Čubra naprijed, po pamet kod Vučića političkog nedonoščeta.

ODGOVORITE
Name

Hm

26.09.2018 07:21

ČUBI OBIDJI SVOJE STANOVE...

ODGOVORITE
Name

Ilija

26.09.2018 07:25

Neko gura Čubrija deset dana pred izbore da mu malo digne rejting. Molglo bi biti raskola u DNS-u. Imperija (Milorad) uzvraća udarac.

ODGOVORITE
Name

Izvjesno

26.09.2018 08:01

DNS nakon izbora puca na dvije partije.Jedna je Čubrilovićeva koja ide sa Dodikom,ako bude prilike da sastavi većinu sa Dodikom.Izvjesto da će predsednik RS biti Vukota i da će sastavljati Vladu oko SzP.

Name

ZA ILIJI

26.09.2018 09:23

NEKA MU DIŽU REJTIN MANJAČA ZNA KOJA JE FEKALIJA NEĐO KRAVATA.

Name

Sestic

26.09.2018 07:44

Nema pomoci nit od Vucica ni blagoslova Irineja,niti Doktora sa VMA.Odlazeca srpska administracija i vlast RSa su hvala bogu i narodu- proslost.

ODGOVORITE
Name

Zbogo pameti

26.09.2018 08:04

SVE JE VIŠE NEGO JASNO, DOBRA DJELA PRED IZBORE, NE BI LI SE KAKO TAKO SPASILI OD PROPASTI NA IZBORIMA. KORISTE SE SVIM MOGUĆIM SREDSTVIMA I MANEVRIMA, DA PRIDOBIJU GLSAČE, JER S U IM PREDSTOJEĆI IZBORI POSTALI NOĆNA MORA.

ODGOVORITE