Слишковић дугује 57.000 КМ пореза!

Некадашњи селектор Босне и Херцеговине, Блаж Слишковић, према службеним евиденцијама Кантоналне пореске управе Мостар - Одсјека за принудну наплату, има дуг по основу јавних прихода у укупном износу од 57. 409,23 КМ.

Фудбал 10.08.2018 | 12:45
Слишковић дугује 57.000 КМ пореза!
Од када је тај дуг, да ли је тражен отпис камата, репрограм, како га наплатити и шта налаже закон, из Порезне управе Босне и Херцеговине нису могли коментарисати из разлога што тражени подаци по закону Федерације БиХ представљају порезну тајну, и исти се не могу јавно објављивати без претходне писане сагласности пореског обвезника, објавио је портал "Акта.ба", а пренијели бројни медији у БиХ.

Напомињу да је Порезна управа Федерације БиХ подузела све мјере принудне наплате које су прописане законом, а издато је и рјешење о наплати из имовине пореског обвезника и стављена хипотека на некретнину и стављена забрана отуђења возила.

Слишковић од краја прошле сезоне више не обавља функцију тренера Зрињског с којим је у сезони 2017/2018 освојио титулу првака Босне и Херцеговине.

У богатој играчкој каријери, популарни Бака је наступао за Вележ, Хајдук, Марсеј, Пескару, Ленс, Рен, а завршио ју је 1998. године у Зрињском из Мостара.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар