"Де Лаурентис није наш предсједник!"

Присталице Наполија жестоко су критиковали првог човјека клуба Аурелија Де Лаурентиса, којег више "никад неће звати својим предсједником", након овог "глупог" љета.

Фудбал 10.08.2018 | 12:15
"Де Лаурентис није наш предсједник!"
Тим под Везувом је пропустио да у љетњем прелазном року пропустио да доведе неко звучно име, због чега су реаговали навијачи Наполитанаца и "оплели" по Де Лаурентису у званичном саопштењу.

"Ово саопштење ће покушати да недвосмислено истакне нашу позицију око Аурелија Де Лаурентиса, којег никад нећемо звати предсједником. Толерисали смо његову визију фудбала, која је везана за бизнис без икаквих осјећања. Ми смо навијачи, у прошлости, садашњости и будућности, живјели смо и живјећемо уз жртвовање, страст и вриједности које су присутне свуда, осим код идиота", пренијели су медији у Италији.

У саопштењу се даље наводи да више неће прихватити недостатак стила који показује "скромни филмски продуцент" и богаташ на кормилу њиховог вољеног клуба.

"Смијемо му се кад говори да морамо навијати за Јувентус ако желимо да побјеђујемо или кад каже да заслужујемо Кинезе. То показује његову глупост. С друге стране, не смијемо се кад нас назива стручњацима".

Подсјетимо, овог љета из Напуља је отишао тренер Маурицио Сари у Челси, а наслиједио га је Карло Анћелоти који ће имати задатак да Наполитанце задржи у врху, односно у борби за "Скудето".

Са Саријем је у Лондон отишао и Жоржињо и напунио клупску касу са 57 милиона евра, док најављени одлазак голмана Пепеа Реине није имао никаквог финансијског ефекта, с обзиром да му је истекао уговор.

Умјесто њега на голу Наполија ће судећи према цифри од 22 милиона евра стајати Алекс Мере који је стигао из Удинезеа, а звучна, или бар добро плаћена, појачања су и Симоне Верди из Болоње (25 милиона евра) и везњак Фабијан Руиз (30 милиона) из Бетиса.

За навијаче ипак недовољно с обзиром да је на примјер у Јувентус стигао Кристијано Роналдо из Реала.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар