"De Laurentis nije naš predsjednik!"

Pristalice Napolija žestoko su kritikovali prvog čovjeka kluba Aurelija De Laurentisa, kojeg više "nikad neće zvati svojim predsjednikom", nakon ovog "glupog" ljeta.

Fudbal 10.08.2018 | 12:15
"De Laurentis nije naš predsjednik!"
Tim pod Vezuvom je propustio da u ljetnjem prelaznom roku propustio da dovede neko zvučno ime, zbog čega su reagovali navijači Napolitanaca i "opleli" po De Laurentisu u zvaničnom saopštenju.

"Ovo saopštenje će pokušati da nedvosmisleno istakne našu poziciju oko Aurelija De Laurentisa, kojeg nikad nećemo zvati predsjednikom. Tolerisali smo njegovu viziju fudbala, koja je vezana za biznis bez ikakvih osjećanja. Mi smo navijači, u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, živjeli smo i živjećemo uz žrtvovanje, strast i vrijednosti koje su prisutne svuda, osim kod idiota", prenijeli su mediji u Italiji.

U saopštenju se dalje navodi da više neće prihvatiti nedostatak stila koji pokazuje "skromni filmski producent" i bogataš na kormilu njihovog voljenog kluba.

"Smijemo mu se kad govori da moramo navijati za Juventus ako želimo da pobjeđujemo ili kad kaže da zaslužujemo Kineze. To pokazuje njegovu glupost. S druge strane, ne smijemo se kad nas naziva stručnjacima".

Podsjetimo, ovog ljeta iz Napulja je otišao trener Mauricio Sari u Čelsi, a naslijedio ga je Karlo Anćeloti koji će imati zadatak da Napolitance zadrži u vrhu, odnosno u borbi za "Skudeto".

Sa Sarijem je u London otišao i Žoržinjo i napunio klupsku kasu sa 57 miliona evra, dok najavljeni odlazak golmana Pepea Reine nije imao nikakvog finansijskog efekta, s obzirom da mu je istekao ugovor.

Umjesto njega na golu Napolija će sudeći prema cifri od 22 miliona evra stajati Aleks Mere koji je stigao iz Udinezea, a zvučna, ili bar dobro plaćena, pojačanja su i Simone Verdi iz Bolonje (25 miliona evra) i veznjak Fabijan Ruiz (30 miliona) iz Betisa.

Za navijače ipak nedovoljno s obzirom da je na primjer u Juventus stigao Kristijano Ronaldo iz Reala.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar