Шта је Венгер одлучио? Чуће се ускоро...

Француски стручњак одлучиће у наредних две недеље да ли ће наставити тренерску каријеру.

Фудбал 04.06.2018 | 23:10
Шта је Венгер одлучио? Чуће се ускоро...
Арсен Венгер почетком маја напустио је клупу Арсенала после 22 године. Током емотивног опроштаја француски тренер је поручио: "Видимо се ускоро", не прецизирајући да ли се то односи на фудбалске терене.

Он се обратио јавности први пут месец дана након растанка са енглеским клубом. У разговору за француски ТВ шоу "Телефут" изнео је своје планове за будућност.

"Одговор на питање да ли ћу наставити тренерски посао донећу у року од 15 дана. И даље имам жељу да будем тренер, али да ли сам спреман за неки луди изазов? То још не знам", рекао је Венгер.

Искусни Француз који има 68 година помиње се и као наследник Зинедина Зидана на клупи Реал Мадрида.

"За посао тренера потребна је максимална посвећеност. Потребно ми је мало времена да размислим које никада раније нисам имао. На ту одлуку ће утицати оно што је у мени, колико ми недостаје тренерски посао. Утицаће то да ли могу да живим без тог адреналина који носи сваки меч и то искуство које делите са другима после победе или пораза. Али то није ђаво, то је анђео", поручио је Венгер уз напомену "да му је фудбал помогао да упозна невероватне људе који су му помагали све време у у послу и животу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар