Šta je Venger odlučio? Čuće se uskoro...

Francuski stručnjak odlučiće u narednih dve nedelje da li će nastaviti trenersku karijeru.

Fudbal 04.06.2018 | 23:10
Šta je Venger odlučio? Čuće se uskoro...
Arsen Venger početkom maja napustio je klupu Arsenala posle 22 godine. Tokom emotivnog oproštaja francuski trener je poručio: "Vidimo se uskoro", ne precizirajući da li se to odnosi na fudbalske terene.

On se obratio javnosti prvi put mesec dana nakon rastanka sa engleskim klubom. U razgovoru za francuski TV šou "Telefut" izneo je svoje planove za budućnost.

"Odgovor na pitanje da li ću nastaviti trenerski posao doneću u roku od 15 dana. I dalje imam želju da budem trener, ali da li sam spreman za neki ludi izazov? To još ne znam", rekao je Venger.

Iskusni Francuz koji ima 68 godina pominje se i kao naslednik Zinedina Zidana na klupi Real Madrida.

"Za posao trenera potrebna je maksimalna posvećenost. Potrebno mi je malo vremena da razmislim koje nikada ranije nisam imao. Na tu odluku će uticati ono što je u meni, koliko mi nedostaje trenerski posao. Uticaće to da li mogu da živim bez tog adrenalina koji nosi svaki meč i to iskustvo koje delite sa drugima posle pobede ili poraza. Ali to nije đavo, to je anđeo", poručio je Venger uz napomenu "da mu je fudbal pomogao da upozna neverovatne ljude koji su mu pomagali sve vreme u u poslu i životu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar