Открили детаље убиства Јелене

Рођаци убијене Јелене Марјановић, бијесни због споре истраге, ангажовали су адвоката и тим стручњака Центра за форензичка истраживања из Новог Сада, како би што прије добили информацију ко је убица.

Свијет 04.09.2017 | 12:25
Открили детаље убиства Јелене
Током истраге се, пише Ало, дошло до нових детаља - нађени су трагови сасушене крви на Јеленином лицу, нокти су јој били истурпијани и премазани варикином, а убица је највјероватније био на насипу у Црвенки код Борче док је полиција трагала за Јеленом.

''Трагови сасушене крви на Јеленином лицу нису могли да настану да је убијена у каналу на насипу. Овај податак ће ускоро бити откривен'', рекао је извор близак истрази за Ало.



Претпоставља се даље да је убица пјевачице уништио садржај испод ноктију жртве и евентуалне трагове злочина, тако што је шаке и нокте неколико минута држао у абразивном средству.

Иначе, на ноктима покојне пјевачице био је црвени лак, који је убица хемикалијом највећим дијелом уклонио.

''Случај је готово завршен. Овај доказ још једном потврђује траг да она није убијена на насипу'', додаје саговорник.

Према ријечима Ненада Шипке, директора ЦФИ, на основу увиђаја на мјесту на којем је Јелена нестала, стручњаци су утврдили да није могуће да ју је супруг Зоран изгубио из вида када је отрчала.



''Раздаљина између прве и друге рампе је 1.685 метара, а то значи да је могао да је изгуби из вида само ако је стигла до друге рампе. Осим тога, мјесто на којем је пронађена је само 350 метара од стадиона, па је то још једна чињеница која указује да би неко морао да види или чује да се нешто дешава'', објашњава Шипка.

Зоран Марјановић, супруг убијене Јелене, каже да сумња да ће људи које су Крсмановићи ангажовали успјети да открију убицу.

''Верујем нашој полицији. Људи који су ангажовани немају приступ полицијској истрази'', каже Марјановић, који у сриједу улази у "Задругу".

Извор: Телеграф

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Нелогично

04.09.2017 11:27

Па зар то није завшено.Па зар Вучић није рекао да ће онмах послије избора рећи име убице.Па зар и предсједници смију лагати.Па зар се и људска трагедија смије користити у изборима.Ово ме подсјећа на лаж о МИГовима.Путин шест пута намигнуо Вучићу,а Додик протумачио да се ради о авионима и одмах прионуо да тади аеродром у Требињу који је при крају и на њега ће слетјети ови МИГови па тек онда у Батајницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе!

04.09.2017 12:04

Какав си ти монструм од цовјека? Овде се писе о трагедији и убиству једне младе зене, мајке мале девојцице а ти се спрдас са Вуцицем, Додиком, Путином! То говори о менталном болеснику који за све окривљује људе који нису низасто одговорни у слуцају Ј Марјановиц!

Name

Гутле

04.09.2017 12:28

Што су бирали то су и изабрали.

Name

Сарајлија .

04.09.2017 14:35

Ста лупетате .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

04.09.2017 15:01

Јадна зена. Никад неце открити убицу. Просло је превисе времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

04.09.2017 15:16

Зна се које убица полако нека их добро напате а то су Маријановици на целу са Зораном.ТО СУ СЕКТАСИ ТРЕБА ИХ СВЕ ПОБИТИ.

Name

Ре Ана,

04.09.2017 15:36

Власт све зна ко је убица ,народ праве будалама" какви глупи известаји.да је убица имао много времена на распилагање да уклони трагове ,цацкалица му није била на дохват "да оцисти то испод нокта сасусену кап крви .велика рибаје у питању ,сваки лудак то разуме.

Name

Зна Се Убица

05.09.2017 19:20

Али не постоје докази да би био осуђен.