Робине, вријеме је за повратак кући!

Фајенорд те чека, Кајт ти је оставио капитенску траку. . . ! Само још одређени детаљи деле Ван Персија од повратка у дечачки клуб.

Фудбал 31.07.2017 | 18:15
Робине, вријеме је за повратак кући!
Фајенордова прошлосезонска ренесанса, овековечена узимањем шампионске круне после 18 година чекања, завршена је тужно, објавом да је капитен Дирк Кајт окачио копачке о клин. Али, изгледа да ће после једне живе клупске легенде капитенску траку преузети друга. Дирк Кајт је капитенску траку оставио на клупи и наменио је Робину ван Персију!

И изгледа да је дошло време да се Робин врати кући! У клуб где је као голобради клинац својевремено експлодирао и тим кои га је лансирао у велико фудбалско сазвежђе. 

Према тврдњама холандски сајта Ви, Робин ван Перси никада није био ближи повратку на Де Кајп! Холандски ас је већ постигао договор око уговора на једну сезону, плус још једну годину аутоматског продужетка сарадње, с тим да сада прво мора да пронађе формулу којом ће да раскине уговор са Фенербахчеом. Ван Перси је изостављен из екипе која ће се борити за улазак у Лигу Европе, јер су преговори увелико у току, а једино решење је да некада најбољи центарфор Премијер лиге опрости Фенеру већи део дуга по последњој години уговора. У којој би требало да заради готово 5.000.000 европских новчаница! 

Ван Перси је већ прихватио да у Фајенорду има драстично нижу плату, али не открива се о којој суми је реч, а тренер Ђовани ван Бронхорст не крије да жели управо некадашњег голгетера Арсенала и Манчестер јунајтеда да уђе у Кајтове копачке и поведе екипу ка новој титули, 

Нема сумње да ће Фајенорд у Ван Персију добити капитално појачање за наредну сезону. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар