Robine, vrijeme je za povratak kući!

Fajenord te čeka, Kajt ti je ostavio kapitensku traku. . . ! Samo još određeni detalji dele Van Persija od povratka u dečački klub.

Fudbal 31.07.2017 | 18:15
Robine, vrijeme je za povratak kući!
Fajenordova prošlosezonska renesansa, ovekovečena uzimanjem šampionske krune posle 18 godina čekanja, završena je tužno, objavom da je kapiten Dirk Kajt okačio kopačke o klin. Ali, izgleda da će posle jedne žive klupske legende kapitensku traku preuzeti druga. Dirk Kajt je kapitensku traku ostavio na klupi i namenio je Robinu van Persiju!

I izgleda da je došlo vreme da se Robin vrati kući! U klub gde je kao golobradi klinac svojevremeno eksplodirao i tim koi ga je lansirao u veliko fudbalsko sazvežđe. 

Prema tvrdnjama holandski sajta Vi, Robin van Persi nikada nije bio bliži povratku na De Kajp! Holandski as je već postigao dogovor oko ugovora na jednu sezonu, plus još jednu godinu automatskog produžetka saradnje, s tim da sada prvo mora da pronađe formulu kojom će da raskine ugovor sa Fenerbahčeom. Van Persi je izostavljen iz ekipe koja će se boriti za ulazak u Ligu Evrope, jer su pregovori uveliko u toku, a jedino rešenje je da nekada najbolji centarfor Premijer lige oprosti Feneru veći deo duga po poslednjoj godini ugovora. U kojoj bi trebalo da zaradi gotovo 5.000.000 evropskih novčanica! 

Van Persi je već prihvatio da u Fajenordu ima drastično nižu platu, ali ne otkriva se o kojoj sumi je reč, a trener Đovani van Bronhorst ne krije da želi upravo nekadašnjeg golgetera Arsenala i Mančester junajteda da uđe u Kajtove kopačke i povede ekipu ka novoj tituli, 

Nema sumnje da će Fajenord u Van Persiju dobiti kapitalno pojačanje za narednu sezonu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar