Милојевић: Срећан сам, за Звезду ћу увијек да будем ту

- "Поносан сам и срећан. Живели смо и радили за ово. Заслужено смо освојили титулу. Имали смо за противнике добре екипе, али је био присутан озбиљан ниво игара и резултата са наше стране", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић након што је Звезда синоћ у последњем колу Суперлиге савладала Чукарички 4:1 и прославила 35. титулу.

Фудбал 26.05.2024 | 07:58
Милојевић: Срећан сам, за Звезду ћу увијек да будем ту

"Лепо је што смо победили и што смо освојили нову дуплу круну. Хвала нашим навијачима, јер без њих ништа од овог не би имало смисла", истакао је Милојевић.

Милојевић је током зимске паузе преузео екипу од Барака Бахара и довео екипу до дупле круне.

"Рекао сам и кад сам отишао из Звезде да хоћу да клуб зна да увек може да рачуна на мене. Кад год сам потребан Звезди, бићу ту. Био сам уверен да ћемо освојити титулу и говорио сам играчима да морамо да победимо сваку утакмицу. Гледали смо само себе, а не табелу. На сву срећу, освојили смо титулу", рекао је Милојевић.

Он је прокоментарисао и растанак од Александра Драговића, Немање Милуновића и Зорана Поповића.

"Тешко ми је, јер се везујем за људе, али то је професионални спорт. Много тога су дали Звезди и тога смо сви свесни. Остаће увек у мом срцу и желим пуно среће и њима и његовим породицама. Где год да оду, желим им да буду најбољи и да имају Звезду у срцу", закључио је Милојевић.

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 0

Оставите коментар