Заказано рочиште за Викића и Пушину

Суд БиХ заказао је за понедјељак, 27. фебруар, рочиште за изјашњење о кривици бившег команданта Специјалне јединице МУП-а БиХ Драгана Викића и бившег министра унутрашњих послова БиХ Јусуфа Пушине за ратне злочине над припадницима ЈНА у априлу 1992. године у Великом парку у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 24.02.2017 | 12:15
Заказано рочиште за Викића и Пушину
Оптуженима је стављено на терет да су у својству команданта и припадника МУП-а, полицијских снага и резервног састава полиције у Сарајеву у априлу 1992. године знали и били информисани о заробљавању осам припадника ЈНА српске националности из транспортера у квару на подручју сарајевског насеља Добриња.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

оптужба

24.02.2017 11:26

Вјероватно и јесу знали и били информисани ал злочин није извршила јединица којом је заповједао Драган Викич нити Пушина тако да је оптужба тотални пронмашај.Ал ако ништа дочи че се до починиоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

24.02.2017 13:57

Сад их наводно тразите,после 22године и то тек на припремним роцистима.Каква сте ви дрзава и рс и бих ма то је само за говњиве мотке и преко ледја.Судије тузиоци браниоци политицари бизнисмени ратни злоцинци криминалци су формирали такво клупко да то ни Елиот Нес не би могао размрсити.Ма увезано све целицним сајлама а и треба тако народу дебилном који слијепо вјерује водјама својим.Нек вас краду народе кад сте мисеви сакривени у мисјим рупама и гладни зедни и боси вицете добро је.Народу све то треба,јос га висе покрасти и опељесити..нико достојанства нема грама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кременко

24.02.2017 22:27

Понеси пидзаму Драгане Викицу...и додји легендо у прдекану...

ОДГОВОРИТЕ