Сораја на Тајланду доживјела незгоду

Спас од зиме Сораја Вучелић потражила је у топлом Тајланду, али јој је незгода покварила одмор.

Забава 21.01.2017 | 12:18
 Сораја на Тајланду доживјела незгоду
Како "Ало!" сазнаје, старлета је пре неколико дана завршила на ушивању јер је пала са даске за сурфовање и исекла ногу.

- Сораја је позната као особа која воли све да проба у животу. Од опасних ствари до оних мање страшних. У Тајланду јој је било одлично првих неколико дана, а онда је одлучила да сурфује. Изнајмила је даску и кренула са пријатељима у лов на високе таласе. Како није сјајна у овом спорту, она је изгубила равнотежу и пала. Том приликом је ногом ударила у оштар део даске и исекла се. Како је била у води, није осетила да јој шикља крв, а када је изашла на обалу, имала је шта и да види - каже за "Ало!" Сорајина пријатељица која је са њом на одмору и додаје.

Када је видела колико јој тече крв, она се прво уплашила, а одмах смо кренули до хотела у чијој близини је и амбуланта. Лекари су јој погледали посекотину и како је била дубока, морали су да је ушију. Она се након тога вратила у собу, у којој се цео дан одмарала. Како је позната као неко ко није мирне природе, већ сутрадан је наставила да се шета по плажама и ужива у одмору. Одлази редовно до доктора да јој погледају рану, али је имала срећу да се све добро завршило - каже наш извор близак Вучелићевој.

Како даље сазнајемо, Сораја ће још неколико дана боравити на овој егзотичној локацији, након чега ће се вратити у Београд, где је очекују бројне пословне обавезе.

Како бисмо проверили ове наводе, послали смо Сораји поруку да проверимо како се осећа.

- Истина је да сам имала мали пех у Тајланду, али је сада све у реду. Хвала лекарима који су ми брзо санирали рану. Овде је заиста прелепо, као у рају и не враћа ми се у Београд. Ипак, све што је лепо има крај, тако да ћу још неколико дана да уживам у сунцу, мору и лепим плажама - написала нам је Сораја.

Блиц
фото: нтернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Недјо2

22.01.2017 20:34

Сломила усну скољку сигурно

ОДГОВОРИТЕ