Цеца и Саша Матић снимају дует!

Дугогодишње пријатељство решили су да крунишу сарадњом, па сада заједничким снагама бирају песму.

Забава 19.01.2017 | 11:00
Цеца и Саша Матић снимају дует!
Фолк дива Светлана - Цеца Ражнатовић на предлог њеног колеге и пријатеља Саше Матића снимиће са њим дуетску нумеру, која ће, како многи тврде, бити права посластица за све њихове фанове.

 Како „Блиц” ексклузивно сазнаје, музичка звезда се није дуго двоумила о сарадњи с Матићем, али је желела да се договоре о песми и да заједно учествују у одабиру композиције.

- Једна песма је била у оптицају, међутим Саша и Цеца су се сложили да је најбоље да још мало размисле и пронађу још неколико нумера које би више одговарале њиховом темпераменту. Како и једно и друго обожавају баладе, одлучили су да би најбоље било да својим фановима поклоне управо једну емотивну песму - открива за „Блиц” извор близак Саши Матићу, и додаје да је Цеца на Сашин предлог одмах пристала и да није имала посебне услове, осим да песма буде квалитетна.

- Њих двоје се познају дуги низ година и добри су пријатељи. Познато је да Цеца бира са ким ће снимити песме, те да у њеној каријери не постоји велики број дуета. Ипак, на Сашин предлог је пристала и није било никаквих проблема - додаје извор за „Блиц”.

Песма коју ће снимити ове две велике музичке звезде наћи ће се на новом албуму Саше Матића који се увелико припрема, а како сазнајемо, као један од аутора на овом албуму биће и бивши политичар Млађан Динкић. Он је за „Блиц” потврдио ову информацију:

- За Сашу сам компоновао музику за две песме са његовог последњег албума, а сада одлично сарађујемо и у припреми његовог новог ЦД-а. Он је изузетан човек и врхунски певач. Тренутно један од најбољих на просторима бивше Југославије. Изузетна ми је част што сарађујем са њим и што му се допадају моје песме - каже Динкић за „Блиц”.

На наше питање да ли ће можда баш он написати песму за Цецу и Сашу, каже:

- То ћете ипак морати да питате Сашу. Ја сам само један од аутора са којима он сарађује на новом албуму - рекао је Динкић.

Певачи за које је Млађан Динкић радио песме су Ана Бекута (песма још није објављена), Драган Којић Кеба („Сањам”), Александра Пријовић („Сенке”), Џенан Лончаревић („Туго моја”), Ђорђе Давид, Бобан Рајовић, Тијана Дапчевић. Компоновао је и за групу „Пилоти” („Ноћ као из сна”, „Те ноћи смо се потукли због ње”, „Како си лепа”...)

Блиц
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

јики

19.01.2017 12:02

Јел могуце да се Саса Матиц на тако ниске гране спустио???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елвис

21.01.2017 01:03

Ееее друзе па зар је Рада Манојловиц веца звјезда од Цеце па је снимио "Месај месај мала сваку ноц до зоре " Ја мислим да се пење на гранама ако цемо реално ...