Активиран “прекидач мртвог човјека“

Огроман директоријум тајних досијеа је отворен за јавност на сајту WикиЛеакс што је пробудило страхове да је “прекидач мртвог човека“ Џулијана Асанжа активиран, што значи да је или ухапшен или мртав.

Свијет 21.10.2016 | 07:48
Активиран “прекидач мртвог човјека“
Документи објављени у тишини садрже најтајније информације из свих крајева света, укључујући стотине докумената која се односе на америчку војску, Кремљ, Израел, краљевске породице, сајентологију, тајна друштва, мултинационалне корпорације, па чак и зип фајл под називом Стив Џобс ХИВ.

Са црним хумором, сваки фајл и фолдер је са временском ознаком 01.01.1984.

У прошлости је WикиЛеакс објавио постојање “прекидача мртвог човека“ Џулијана Асанжа. У суштини, средство обесхрабривања његовог убиства, огромно скровиште тајни ће бити аутоматски објављено ако Асанж буде притворен или мртав.

За разлику од уобичајених WикиЛеакс издања, званични Тwиттер налог није поменуо отварање фолдера за јавност, што појачава сумњу да је то аутоматско објављивање.

Страхови о безбедности Џулијана Асанжа су у порасту још од недеље када је влада САД извршила притисак на Еквадор да оснивачу WикиЛеакс-а укине притуп интернету. Следећег дана је објављен необичан низ криптичних тwеет-ова од стране WикиЛеакс-а, што је изазвало страхове да је активиран прекидач мртвог човека.

Објављивање огромног фолдера са датотекама које откривају тајне сила из свих крајева света, је без преседана.

WикиЛеакс обично објави датотеке веома прецизно, дајући им публицитет пропраћен медијском кампањом.

Извор: Wебтрибуне.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Логицно

21.10.2016 07:42

Вјероватно је несто типа да мора сваке седмице негдје да се лога или мјесеца. Сваки дан нема смисла. Знаци он или је мртав сто је највјероватније или ухапсен. Ко зна ста јос има. Сведска мозе задрзати зене које су имале секс од своје 12 или у бољем слуцају 13.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смрт

21.10.2016 07:44

Не мора то бити ЦИА. Срве једноставно не мозе висе поднијети терор. Не само његово него свих које маса прогања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велика Британија

21.10.2016 14:48

Мислим да је "прекидац" слојевит и да це послије извјесног времена поцети да пуста нове податке. Он није практицно дотакао УК. 40 дана се мозе дрзати особа у изолацији тамо. Идуци мјесец поцињу нове ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суццесс.

21.10.2016 21:43

Храна +успавалне таблете! Али мало јаце.