ОИ - ''Страшна'' Билећанка Тијана: Надам се да ћемо вас обрадовати још више!

Српска одбојкашица Тијана Бошковић сматра да је медаља на Олимпијским играма велики успех, али да ће њена екипа учинити све да победи у финалу и освоји злато.

Остали спортови 20.08.2016 | 14:00
ОИ - ''Страшна'' Билећанка Тијана: Надам се да ћемо вас обрадовати још више!
Одбојкашице Србије у драматичној утакмици полуфинала Олимпијских игара су савладале САД (3:2) и у ноћи између суботе и недеље играће за златну медаљу против Кине.

Млада Тијана Бошковић истиче да одбојкашице још нису свесне какав су успех направиле, али да се неће зауставити на томе.

"Утисци се још нису слегли, и даље смо у шоку. Ово је историјски успех за српску женску одбојку, имамо осигурану медаљу, али ћемо покушати да се не зауставимо на сребру и да идемо на златно, наравно, да успех буде још већи", рекла је Бошковићева новинарима у Рио де Жанеиру.

Тијана Бошковић је казала да њена екипа није много славила победу над САД и да мора максимално да се концентрише на финале.

"Утакмица у полуфиналу је била за инфаркт. Наредни противник је познат, играле смо с њима у групи, неочекивано лако победиле, али сада сигурно неће бити тако лако. Кина игра све боље".

Иако турнир није био лак, ни физички ни емотивно, Тијана истиче да све одбојкашице Србије имају снаге да у финалу одиграју на највишем нивоу.

"Верујем у нас, даћемо максимум и надамо се најбољем. После победе у полуфиналу се цела Србија дигла на ноге, сви нас бодре, прате. Хвала им на томе. Надам се да ћемо обрадовати народ још више", рекла је Тијана Бошковић.

Срби, ноћас у 3.15 часова буди уз одбојкашице...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар