Ух, ала Реал има паклен план за финиш прелазног рока!

Продају Родригеза за 75.000.000 евра и доводе некадашњу ведету Барселоне! Марка открила идеју тренера шампиона Европе Зинедина Зидана.

Фудбал 20.08.2016 | 17:00
Ух, ала Реал има паклен план за финиш прелазног рока!
Реал не би био Реал када би преспавао једно лето, када не би направио трансфер који ће подићи прашину од Јапана и Аргентине. Тренер шампиона Европе Зинедин Зидан направио је паклен план који би могао да обележи летњи прелазни рок на Старом континенту.

Данашња Марка открива да је француски стручњак у договору са челницима клуба одлучио да се захвали на сарадњи КолумбијцуХамесу Родригезу. Тачније, одлучили су да га ставе у излог. Потребно је само да неки од заинтересованих клубова понуди 75.000.000 евра.

Томе у прилог и податак да је један од најбољих играча Мундијала у Бразилу 2014.године био на клупи у мечу Суперкупа Европе против Севиље у Трондхајму. Рекло би се ништа сензационално, али треба имати у виду да Зидан на том мечу није могао да рачуна наРоналда, Бејла и Кроса... Дакле, Хамес ни у таквом ослабљеном Реалу није имао места.Зиданова порука упућена Хамесу је била саасвим јасна: ако останеш имаћеш малу минутажу.

Ако се ослободе Родиргеза челници Реала неће седети скрштених руку. Желеће да уздрмају фудбалски свет. И то трансфером Сеска Фабрегаса. Некадашњи играч Барселоне је велика жеља Зинедина Зидана који сматра да би се везиста Челсија лако уклопио у његов систем.

Видећемо колико је то Реално...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар