Uh, ala Real ima paklen plan za finiš prelaznog roka!

Prodaju Rodrigeza za 75.000.000 evra i dovode nekadašnju vedetu Barselone! Marka otkrila ideju trenera šampiona Evrope Zinedina Zidana.

Fudbal 20.08.2016 | 17:00
Uh, ala Real ima paklen plan za finiš prelaznog roka!
Real ne bi bio Real kada bi prespavao jedno leto, kada ne bi napravio transfer koji će podići prašinu od Japana i Argentine. Trener šampiona Evrope Zinedin Zidan napravio je paklen plan koji bi mogao da obeleži letnji prelazni rok na Starom kontinentu.

Današnja Marka otkriva da je francuski stručnjak u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio da se zahvali na saradnji KolumbijcuHamesu Rodrigezu. Tačnije, odlučili su da ga stave u izlog. Potrebno je samo da neki od zainteresovanih klubova ponudi 75.000.000 evra.

Tome u prilog i podatak da je jedan od najboljih igrača Mundijala u Brazilu 2014.godine bio na klupi u meču Superkupa Evrope protiv Sevilje u Trondhajmu. Reklo bi se ništa senzacionalno, ali treba imati u vidu da Zidan na tom meču nije mogao da računa naRonalda, Bejla i Krosa... Dakle, Hames ni u takvom oslabljenom Realu nije imao mesta.Zidanova poruka upućena Hamesu je bila saasvim jasna: ako ostaneš imaćeš malu minutažu.

Ako se oslobode Rodirgeza čelnici Reala neće sedeti skrštenih ruku. Želeće da uzdrmaju fudbalski svet. I to transferom Seska Fabregasa. Nekadašnji igrač Barselone je velika želja Zinedina Zidana koji smatra da bi se vezista Čelsija lako uklopio u njegov sistem.

Videćemo koliko je to Realno...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar