Опет?! Арсеналова амбуланта већ пуна!

Страдала Ремзијева чувена задња ложа, Венгер признаје: Форсирао сам га... Велшки репрезентативац најмање месец дана ван терена!

Фудбал 20.08.2016 | 13:30
Опет?! Арсеналова амбуланта већ пуна!
Четврти пут за мање од две године. Арону Ремзију поново је страдала задња ложа. Овај пут минимум месец дана паузе после повреде задобијене у поразу од Ливерпула већ у првом колу Премијер лиге. Ништа ново за навијаче Арсенала, навикли су већ они да им се екипа распада од првог судијског звиждука до самог краја сезоне.

Разлика је само што је овај пут тренер Арсен Венгер признао да је журио са велшким репзрентативцем, који је на Европском првенству у Француској играо полуфинале, али за разлику од финалиста Оливијеа Жируа и Лорана Кошћелног, па и Месута Озила - такође полуфинале - није био на поштеди против Редса.

"Форсирао сам Ремзија и повредио се. Тешка је ово ситуација. Играчи су се касно вратили са Европског првенства... Ако не играју - недостају. Ако играју - повреде се", немоћно слеже раменима француски стручњак, иако га навијачи нападају због тога што је силио Ремзијадок су му на клупи остали Санти Казорла (није био у репрезентацији Шпаније на Еуру) и Гранит Џака, 45.000.000 евра скупо плаћено појачање из Борусије Менхенгладбах.

Против Ливерпула се повредио и Алекс Ивоби, па би, иако се у тим враћају Жиру, Кошћелни и Озил, на суботњем гостовању код Лестера Тобџије могле да буду лишене услуга петорица стандардних првотимаца. Од раније су ван строја Пер Мертезакер, Габријел и Дани Велбек.

Мохамед Елнени, Франсис Кокелан, Санти Казорла и Џек Вилшер. Венгерове опције за Лестер у везном реду. Озил се подразумева.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар