Opet?! Arsenalova ambulanta već puna!

Stradala Remzijeva čuvena zadnja loža, Venger priznaje: Forsirao sam ga... Velški reprezentativac najmanje mesec dana van terena!

Fudbal 20.08.2016 | 13:30
Opet?! Arsenalova ambulanta već puna!
Četvrti put za manje od dve godine. Aronu Remziju ponovo je stradala zadnja loža. Ovaj put minimum mesec dana pauze posle povrede zadobijene u porazu od Liverpula već u prvom kolu Premijer lige. Ništa novo za navijače Arsenala, navikli su već oni da im se ekipa raspada od prvog sudijskog zvižduka do samog kraja sezone.

Razlika je samo što je ovaj put trener Arsen Venger priznao da je žurio sa velškim repzrentativcem, koji je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igrao polufinale, ali za razliku od finalista Olivijea Žirua i Lorana Košćelnog, pa i Mesuta Ozila - takođe polufinale - nije bio na poštedi protiv Redsa.

"Forsirao sam Remzija i povredio se. Teška je ovo situacija. Igrači su se kasno vratili sa Evropskog prvenstva... Ako ne igraju - nedostaju. Ako igraju - povrede se", nemoćno sleže ramenima francuski stručnjak, iako ga navijači napadaju zbog toga što je silio Remzijadok su mu na klupi ostali Santi Kazorla (nije bio u reprezentaciji Španije na Euru) i Granit Džaka, 45.000.000 evra skupo plaćeno pojačanje iz Borusije Menhengladbah.

Protiv Liverpula se povredio i Aleks Ivobi, pa bi, iako se u tim vraćaju Žiru, Košćelni i Ozil, na subotnjem gostovanju kod Lestera Tobdžije mogle da budu lišene usluga petorica standardnih prvotimaca. Od ranije su van stroja Per Mertezaker, Gabrijel i Dani Velbek.

Mohamed Elneni, Fransis Kokelan, Santi Kazorla i Džek Vilšer. Vengerove opcije za Lester u veznom redu. Ozil se podrazumeva.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar