Српски туристи се вратили из Турске

Чартер лет из Анталије који је довезао српске турсите са летовања из Турске, слетео је на београдски аеродром Никола Тесла вечерас у 19:40 часова. Иако је протеклу ноћ Турску, а и цео свет, потресао покушај државног удара, који је изазвао оружане борбе и више стотина мртвих, наши туристи нису имали никаква непијатна искуства, и са одмора су се вратили срећни и задовољни.

Србија 16.07.2016 | 20:53
Српски туристи се вратили из Турске
Мирјана Костић Табори је за Курир рекла да је у Антлаији било мирно, да се нису уплашили, а да су тек ујутро сазнали шта се дешава.

"Све је било добро, сви су се трудили да се не примети шта се дешава. Турци су били више забринутио него ми. Плажа је била празна, а преко ТВ-а смо пратили шта се дешава", каже Саша МихајловићГордана Шимуновић нам је рекла да су се одлично провели, и да се нису иплашили ијер нису ни знали шта се дешавало.

"Све је било супер, тек смо синиоћ касно сазнали шта се десило. Пут је прошао добор, нисмо имали проблема", рекао је Паиз Јажић.Иако је ноћас и данас цео свет узбуђено пратио крваве сцене из Истанбула и Анкаре, за Маријану Мрковић је највећи проблем јуче био - лош оброк у хотелу.

"Било је супер, препоручујем свиима да путују. Највећи проблем је био што смо јуче имали лош ручак", каже Маријана.Азра Алић се такође вратила задовољна, и по њеним речима ништа необично се није дешавало.

"Нисмо ни осетили шта се дешава, а агенција нам је пружила сву помоћ", рекла је Азра.Вукашин Секулић нам је рекао да је ипак био мало забринут јер је на летовању био породично:

"Били смо мало забринути али је све било мирно, да није било интернета не бисмо знали шта се дешава."Извор: Курир
Фото. Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кобац

17.07.2016 07:27

Шта раде толики Срби у Турској ? А многи је куде а што је најжалосније немогу ни у Русију

ОДГОВОРИТЕ