Srpski turisti se vratili iz Turske

Čarter let iz Antalije koji je dovezao srpske tursite sa letovanja iz Turske, sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla večeras u 19:40 časova. Iako je proteklu noć Tursku, a i ceo svet, potresao pokušaj državnog udara, koji je izazvao oružane borbe i više stotina mrtvih, naši turisti nisu imali nikakva nepijatna iskustva, i sa odmora su se vratili srećni i zadovoljni.

Srbija 16.07.2016 | 20:53
Srpski turisti se vratili iz Turske
Mirjana Kostić Tabori je za Kurir rekla da je u Antlaiji bilo mirno, da se nisu uplašili, a da su tek ujutro saznali šta se dešava.

"Sve je bilo dobro, svi su se trudili da se ne primeti šta se dešava. Turci su bili više zabrinutio nego mi. Plaža je bila prazna, a preko TV-a smo pratili šta se dešava", kaže Saša MihajlovićGordana Šimunović nam je rekla da su se odlično proveli, i da se nisu iplašili ijer nisu ni znali šta se dešavalo.

"Sve je bilo super, tek smo sinioć kasno saznali šta se desilo. Put je prošao dobor, nismo imali problema", rekao je Paiz Jažić.Iako je noćas i danas ceo svet uzbuđeno pratio krvave scene iz Istanbula i Ankare, za Marijanu Mrković je najveći problem juče bio - loš obrok u hotelu.

"Bilo je super, preporučujem sviima da putuju. Najveći problem je bio što smo juče imali loš ručak", kaže Marijana.Azra Alić se takođe vratila zadovoljna, i po njenim rečima ništa neobično se nije dešavalo.

"Nismo ni osetili šta se dešava, a agencija nam je pružila svu pomoć", rekla je Azra.Vukašin Sekulić nam je rekao da je ipak bio malo zabrinut jer je na letovanju bio porodično:

"Bili smo malo zabrinuti ali je sve bilo mirno, da nije bilo interneta ne bismo znali šta se dešava."Izvor: Kurir
Foto. Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kobac

17.07.2016 07:27

Šta rade toliki Srbi u Turskoj ? A mnogi je kude a što je najžalosnije nemogu ni u Rusiju

ODGOVORITE