Босић: Институције БиХ опструишу истрагу напада на Вучића

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић рекао је данас да је свима јасно да се опструише истрага напада на премијера Србије Александра Вучића у Поточарима.

Република Српска 11.07.2016 | 19:02
Босић: Институције БиХ опструишу истрагу напада на Вучића
"Институције БиХ, које би то требало да проведу, не желе да се утврди одговорност, а одговорност је јасна", истакао је Босић.

Он је подсјетио да је министар безбједности БиХ Драган Мектић тражио смјене у одређеним агенцијама, али то је пропало јер није могао добити политички подршку.

Премијер Србије Александар Вучић нападнут је прошле године током годишње комеморације у Поточарима, гдје је дошао да ода почаст страдалим муслиманима.

Вучић је том приликом и повријеђен – погођен је каменом у лице, а маса је пробила заштитну ограду и узвикивала "Алаху екбер".

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ре

11.07.2016 18:15

И ти си дио тих институција. Блокирај, туźи, покажи се. Није фазон само давати изјаве. Човјече па бар си 20 пута објелоданио неку оптужбу за неког. Ајде сад уради несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам

11.07.2016 22:39

Шта би са тужбом Додика против Босића? Босић је изјавио да је то шанса да унесе афере у судство РС. И?

Name

са

11.07.2016 20:29

Ппстоји име и презиме. Главни тузилац је Горан Салиховиц-Србин. Који тузилац води предмет. Објави и трази информацију. Немој умотано као неке институције. Директно и јасно

ОДГОВОРИТЕ