Bosić: Institucije BiH opstruišu istragu napada na Vučića

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić rekao je danas da je svima jasno da se opstruiše istraga napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima.

Republika Srpska 11.07.2016 | 19:02
Bosić: Institucije BiH opstruišu istragu napada na Vučića
"Institucije BiH, koje bi to trebalo da provedu, ne žele da se utvrdi odgovornost, a odgovornost je jasna", istakao je Bosić.

On je podsjetio da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić tražio smjene u određenim agencijama, ali to je propalo jer nije mogao dobiti politički podršku.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić napadnut je prošle godine tokom godišnje komemoracije u Potočarima, gdje je došao da oda počast stradalim muslimanima.

Vučić je tom prilikom i povrijeđen – pogođen je kamenom u lice, a masa je probila zaštitnu ogradu i uzvikivala "Alahu ekber".

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Re

11.07.2016 18:15

I ti si dio tih institucija. Blokiraj, tuźi, pokaži se. Nije fazon samo davati izjave. Čovječe pa bar si 20 puta objelodanio neku optužbu za nekog. Ajde sad uradi nesto.

ODGOVORITE
Name

Pitam

11.07.2016 22:39

Šta bi sa tužbom Dodika protiv Bosića? Bosić je izjavio da je to šansa da unese afere u sudstvo RS. I?

Name

sa

11.07.2016 20:29

Ppstoji ime i prezime. Glavni tuzilac je Goran Salihovic-Srbin. Koji tuzilac vodi predmet. Objavi i trazi informaciju. Nemoj umotano kao neke institucije. Direktno i jasno

ODGOVORITE