НДП: Власт више не зна куда удара!

Због најаве штрајка здравствених радника у организацији Уније синдиката радника у здравству Републике Српске, СНСД-ова свита на челу са Додиком, а уз асистенцију Цвијановићке, Богданића, Томаша, Станетића и осталих, данас се брже-боље обрела у Универзитетско клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Република Српска 11.07.2016 | 16:00
НДП: Власт више не зна куда удара!
Пошто нису могли да понуде никакав конкретан план како да извуку здравство из огромних дугова и кризе која пријети да потпуно разори здравствени систем и остави га без најбољих медицинских кадрова, а грађане без примјерене здравствене заштите - Додик се, по старом обуичају, окомио на оне које види кривцима за сва зла овога свијета.

Овај пут, Милорад Додик је оптужио Народни демократски покрет (НДП) као странку која наводно стоји иза штрајка медицинара, најављеног за половину септембра.

Будући да се таква најава чула из уста доктора Миодрага Фемића, кога је Додик довео у везу са нашом странком, желимо да му поручимо да господин Фемић, као и његова супруга доктор Јелена Настасић Фемић нису чланови нити активисти НДП-а, па с тим у вези немају ту врсту политичког бекграунда који им приписује предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Чињеница је да су ови уважени љекари својевремено били у, сада непостојећој, Демократској партији Драган Чавић, не даје за право Додику и његовим суфлерима да пласирају ове лажне информације које имају за циљ да дискредитују љекарску струку, а да њега и његову неспособну власт амнестирају за све оно што се годинама дешава у здравству Републике Српске.

До штрајка здравствених радника, наиме, не долази због политичке потребе било кога, него због неподношљивог стања у здравству, на које желе да укажу здравствени радници и за то им не треба било каква политичка подршка.

Информативна служба НДП-а

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Боки

11.07.2016 14:03

Нажалост удара по народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

11.07.2016 14:18

Постоји веома једноставан план како спасити здравство и спријечити штрајкове. Тај план стане само у једну реченицу, а по свему судећи је и једино рјешење: Нека пресједник конфискује све рачуне и имовину његовог кума Шкрбића (и повезаних лица) и врати тај капитал у здравство. Сад би неки рекли како то да предсједник конфискује. Па врло једноставно, он је сам свео све институције на своју личност, па је он од себе направио и новинара, и полицајца, и тужиоца, и порезника, и судију, и предсједника суда итд. Ако хоће да извуче своју примитивну гузицу боље му је да почне да дела. А требао би да почне размишљати и о својим потомцима и какву ће им љагу на имену оставити.

Name

Брдјо

11.07.2016 14:52

@Бојан Ниисевиц,заборавио си владу,ткз Народну скупстину,скупстинске којекакве одборе,све сто има у вези власти

Name

ре бојан

11.07.2016 14:58

То јесте тацно, али Скрбицу се сада само мозе ставити со на реп. Медјутим, Богданиц је неупоредиво подмуклији и лоповски јос висе настројен и од самог Скрбица. Уосталом, он је као највеци љигавац у цитавој Српској и доведен да, измедју осталог, прикрије и затаска криминал Скрбица.

Name

грађанин

11.07.2016 14:14

Они били или не били, штрајковали или хладовали, народ масовно умире. Црна земља покри све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.07.2016 15:25

Боље би им било да су донијели рукавице,завојни материјал и бројне друге ствари којих нема у болници и које јадни пацијенти морају сами набављати! Њима је битно да се само усликају!

Name

Драган

11.07.2016 15:24

Проблем се рјешава једноставно, ако имаш паре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

12.07.2016 12:05

ДОДИК ЈЕ "ПУКАО" КАО ЗВЕЧКА - ПРВО ЈЕ ЈУЧЕ ТРАЖИО ДА ХИТНО РАЗГОВОРА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА УНИЈЕ СИНДИКАТА - А КАДА ЈЕ ЧУО ДА ЋЕ ОНИ ТРАЖИТИ ФОРМАЛНИ САСТАНАК СА ПРЕДСЈЕДНИЦОМ ВЛАДЕ, ДНЕВНИМ РЕДОМ И СВЕ У РОКУ ОД НАЈМАЊЕ 7 ДАНА... ОНДА СЕ ТОТАЛНО ОТКАЧИО И НЕКОНТРОЛИСАНО ПОВЕЗАО СИНДИКАТ И НДП И СПОМИЊАО ЧАВИЋА, КОЈЕГ ИЗГЛЕДА СВЕ ЧЕШЋЕ САЊА У РУЖНИМ СНОВИМА - КОЈИ НЕВАСПИТАНИ ПСИХОПАТА...

ОДГОВОРИТЕ