NDP: Vlast više ne zna kuda udara!

Zbog najave štrajka zdravstvenih radnika u organizaciji Unije sindikata radnika u zdravstvu Republike Srpske, SNSD-ova svita na čelu sa Dodikom, a uz asistenciju Cvijanovićke, Bogdanića, Tomaša, Stanetića i ostalih, danas se brže-bolje obrela u Univerzitetsko kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Republika Srpska 11.07.2016 | 16:00
NDP: Vlast više ne zna kuda udara!
Pošto nisu mogli da ponude nikakav konkretan plan kako da izvuku zdravstvo iz ogromnih dugova i krize koja prijeti da potpuno razori zdravstveni sistem i ostavi ga bez najboljih medicinskih kadrova, a građane bez primjerene zdravstvene zaštite - Dodik se, po starom obuičaju, okomio na one koje vidi krivcima za sva zla ovoga svijeta.

Ovaj put, Milorad Dodik je optužio Narodni demokratski pokret (NDP) kao stranku koja navodno stoji iza štrajka medicinara, najavljenog za polovinu septembra.

Budući da se takva najava čula iz usta doktora Miodraga Femića, koga je Dodik doveo u vezu sa našom strankom, želimo da mu poručimo da gospodin Femić, kao i njegova supruga doktor Jelena Nastasić Femić nisu članovi niti aktivisti NDP-a, pa s tim u vezi nemaju tu vrstu političkog bekgraunda koji im pripisuje predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Činjenica je da su ovi uvaženi ljekari svojevremeno bili u, sada nepostojećoj, Demokratskoj partiji Dragan Čavić, ne daje za pravo Dodiku i njegovim suflerima da plasiraju ove lažne informacije koje imaju za cilj da diskredituju ljekarsku struku, a da njega i njegovu nesposobnu vlast amnestiraju za sve ono što se godinama dešava u zdravstvu Republike Srpske.

Do štrajka zdravstvenih radnika, naime, ne dolazi zbog političke potrebe bilo koga, nego zbog nepodnošljivog stanja u zdravstvu, na koje žele da ukažu zdravstveni radnici i za to im ne treba bilo kakva politička podrška.

Informativna služba NDP-a

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Boki

11.07.2016 14:03

Nažalost udara po narodu.

ODGOVORITE
Name

Bojan Nišević

11.07.2016 14:18

Postoji veoma jednostavan plan kako spasiti zdravstvo i spriječiti štrajkove. Taj plan stane samo u jednu rečenicu, a po svemu sudeći je i jedino rješenje: Neka presjednik konfiskuje sve račune i imovinu njegovog kuma Škrbića (i povezanih lica) i vrati taj kapital u zdravstvo. Sad bi neki rekli kako to da predsjednik konfiskuje. Pa vrlo jednostavno, on je sam sveo sve institucije na svoju ličnost, pa je on od sebe napravio i novinara, i policajca, i tužioca, i poreznika, i sudiju, i predsjednika suda itd. Ako hoće da izvuče svoju primitivnu guzicu bolje mu je da počne da dela. A trebao bi da počne razmišljati i o svojim potomcima i kakvu će im ljagu na imenu ostaviti.

Name

Brdjo

11.07.2016 14:52

@Bojan Niisevic,zaboravio si vladu,tkz Narodnu skupstinu,skupstinske kojekakve odbore,sve sto ima u vezi vlasti

Name

re bojan

11.07.2016 14:58

To jeste tacno, ali Skrbicu se sada samo moze staviti so na rep. Medjutim, Bogdanic je neuporedivo podmukliji i lopovski jos vise nastrojen i od samog Skrbica. Uostalom, on je kao najveci ljigavac u citavoj Srpskoj i doveden da, izmedju ostalog, prikrije i zataska kriminal Skrbica.

Name

građanin

11.07.2016 14:14

Oni bili ili ne bili, štrajkovali ili hladovali, narod masovno umire. Crna zemlja pokri sve.

ODGOVORITE
Name

re

11.07.2016 15:25

Bolje bi im bilo da su donijeli rukavice,zavojni materijal i brojne druge stvari kojih nema u bolnici i koje jadni pacijenti moraju sami nabavljati! Njima je bitno da se samo uslikaju!

Name

Dragan

11.07.2016 15:24

Problem se rješava jednostavno, ako imaš pare...

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

12.07.2016 12:05

DODIK JE "PUKAO" KAO ZVEČKA - PRVO JE JUČE TRAŽIO DA HITNO RAZGOVORA SA PREDSTAVNICIMA UNIJE SINDIKATA - A KADA JE ČUO DA ĆE ONI TRAŽITI FORMALNI SASTANAK SA PREDSJEDNICOM VLADE, DNEVNIM REDOM I SVE U ROKU OD NAJMANJE 7 DANA... ONDA SE TOTALNO OTKAČIO I NEKONTROLISANO POVEZAO SINDIKAT I NDP I SPOMINJAO ČAVIĆA, KOJEG IZGLEDA SVE ČEŠĆE SANJA U RUŽNIM SNOVIMA - KOJI NEVASPITANI PSIHOPATA...

ODGOVORITE