Бањалучани прославили 60 година брака

Оно што прослављају само прави срећници успело је Јосиповићима из Бањалуке, госте су позвали на дијамантску свадбу, што значи да су напунили 60 година брака, пишу нањалучки медији.

Република Српска 21.06.2016 | 08:50
Бањалучани прославили 60 година брака
Било је финих дана, а било је и оних који нису за свачије уши, испричала је Анкица. Ипак, када се подвуче црта, она и Анте задовољни су како су им се животне коцкице посложиле.

"Било је финих дана, било је ружних, било је свакаквих, али ето проживели смо то све и сада нам је јако фино кад смо заједно, јако фино, када би били једни без других било би јако тешко", прича Анкица Јосиповић.

Три ћерке и петоро унучади, најлепше је и најважније што Јосиповићи остављају за собом. У знак захвалности, потомци су им приредили славље. Сад тек, кажу, знају колико је било тешко извести децу на прави пут.

"Стварно сам поносна и као мајка и као ћерка, што су моји родитељи толико остали заједно. Кроз живот су се намучили, али ето живи су још увек и добро се слажу", каже њихова ћерка, Свјетлана Црногаћа.

Дочекали су и то да ожене унука, и то само дан пре њиховог славља. За Давора и његову Слађану, 60-годишњи јубилеј је обавеза, да и њихов брак буде дуг и срећан.

"Јуче смо нас двоје славили и кренули у заједнички живот, надам се да ћемо и ми овако као бака и деда, да наша унучад и деца нама приреде нешто овако", рекао је Давор Црногаћа, унук Јосиповића.

Анте и Анкица доказ су, причало се на слављу, да се све олује лакше преживе у двоје. Били су јако млади када су обоје остали без родитеља, па због тога и у позне дане, своју породицу држе на окупу.

Коментари / 0

Оставите коментар