Banjalučani proslavili 60 godina braka

Ono što proslavljaju samo pravi srećnici uspelo je Josipovićima iz Banjaluke, goste su pozvali na dijamantsku svadbu, što znači da su napunili 60 godina braka, pišu nanjalučki mediji.

Republika Srpska 21.06.2016 | 08:50
Banjalučani proslavili 60 godina braka
Bilo je finih dana, a bilo je i onih koji nisu za svačije uši, ispričala je Ankica. Ipak, kada se podvuče crta, ona i Ante zadovoljni su kako su im se životne kockice posložile.

"Bilo je finih dana, bilo je ružnih, bilo je svakakvih, ali eto proživeli smo to sve i sada nam je jako fino kad smo zajedno, jako fino, kada bi bili jedni bez drugih bilo bi jako teško", priča Ankica Josipović.

Tri ćerke i petoro unučadi, najlepše je i najvažnije što Josipovići ostavljaju za sobom. U znak zahvalnosti, potomci su im priredili slavlje. Sad tek, kažu, znaju koliko je bilo teško izvesti decu na pravi put.

"Stvarno sam ponosna i kao majka i kao ćerka, što su moji roditelji toliko ostali zajedno. Kroz život su se namučili, ali eto živi su još uvek i dobro se slažu", kaže njihova ćerka, Svjetlana Crnogaća.

Dočekali su i to da ožene unuka, i to samo dan pre njihovog slavlja. Za Davora i njegovu Slađanu, 60-godišnji jubilej je obaveza, da i njihov brak bude dug i srećan.

"Juče smo nas dvoje slavili i krenuli u zajednički život, nadam se da ćemo i mi ovako kao baka i deda, da naša unučad i deca nama prirede nešto ovako", rekao je Davor Crnogaća, unuk Josipovića.

Ante i Ankica dokaz su, pričalo se na slavlju, da se sve oluje lakše prežive u dvoje. Bili su jako mladi kada su oboje ostali bez roditelja, pa zbog toga i u pozne dane, svoju porodicu drže na okupu.

Komentari / 0

Ostavite komentar