Криза: Добојски СНСД пред распадом?

Градски одбор СНСД-а у Добоју налази се у озбиљној кризи, јер је досадашњи предсједник Градског одбора Владо Ђурђевић свој мандат ставио на располагање Милораду Додику.

Република Српска 20.06.2016 | 22:57
Криза: Добојски СНСД пред распадом?
Функционисање овог градског одбора, који годинама муку мучи са фракцијама, у овом тренутку доведено је у питање, јер пред саме изборе, када треба да је формирана изборна листа и име кандидата за градоначелника, добојски СНСД нема ни предсједника.

Са одлуком Владе Ђурђевића да свој мандат стави на располагање Милораду Додику многи чланови СНСД-а нису се сагласили, јер га Додик није на то мјесто ни поставио.

Очекивано, изјаву од Срећка Рекановића, кога је Ђурђевић овластио за све контакте, нисмо добили, али смо потражили мишљење од представника других партија. Данијел Јошић, предсједник Клуба одборника СДС-а, сматра да је тренутна ситуација показатељ да у СНСД-у нешто озбиљно не штима.

Сретко Ђурковић, лидер добојског НДП-а, сматра да је штета што на овај начин Добој остаје без озбиљне опозиције, али се исто тако и показало да нема озбиљнијег кандидата за мјесто градоначелника од актуелног Обрена Петровића.

У СДС-у кажу да је штета што се не може очекивати здраво политичко надметање, јер рок за подношење листе истиче, а СНСД је на овај начин већ у озбиљном кашњењу.

Наши извори у СНСД-у, у који нису смјели пред камере, тврде да у овом тренутку нико поуздано не зна како ће се и да ли ће се ова ситуација разријешити, а крајњи рок када би се морало знати са којом листом СНСД у Добоју излази пред бираче јесте за 15-ак дана, што је, сагласни су сви, изузетно кратко за било какав озбиљан посао.



(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Његош

20.06.2016 18:53

Обрене КРАЉУ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ