Тенис не функционише на нивоу БиХ!

Предсједник Тениског савеза Републике Српске огорчен на стање у овом спорту на нивоу Босне и Херцеговине.

Тенис 22.03.2016 | 09:40
Тенис не функционише на нивоу БиХ!

Драшко Милиновић предсједник Тениског савеза Републике Српске огорчен је стањем у овом спорту на нивоу Босне и Херцеговине.

"Постоје проблеми са Тениским савезом Босне и Херцеговине. Тениски савез Федерације Бих не постоји. Из простог разлога зашто не постоји минимум повјерења између Тениског савеза Републике Српске и тениског савеза Босне и Херцеговине. Већ три године представници Управног одбора тениског савеза Републике Српске покушавају доћи до неког заједничког договора. Након три године нисмо осјетили минимун повјерења да би се такмичења у Босни и Херцеговини могла одвијати", рекао је предсједник Тениског савеза Републике Српске.

" Из тог разлога смо организовали такмичења на нивоу Републике Српске. Поносни смо на то што имамо , али не видим како ће се кретати сарадња са тениским савезом Босне и Херцеговине из простог разлога, јер поставите им питање, како су водили такмичење, шта су урадили за развој спорта и како уопште мисле да идемо даље. Ми ћемо ускоро имати Скупштину тениског савеза Републике Српске гдје ћемо заузети одређене ставове. Тај недостатак повјерења проузроковао је да по свему судећи нећемо ове године имати такмичења на нивоу Босне и Херцеговине када је ријеч о тенису", рекао је Драшко Милиновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блбл

22.03.2016 08:48

Наравно да људи не дозвољавају паралелне организације. Питај Додика засто је тако и његов "пренос надлезности" :)

ОДГОВОРИТЕ